TARA I ŠA POČINJU DA ŽIVE U NOVOM STANU Reper poslao poruku roditeljima i debelo ih uslovio!
Printscreen

Ša je otkrio kako se situacija između Tare i njega odvija, kao i u kakvim je odnosima sa roditeljima:

Printscreen

 

 

- Uživamo u ljubavi, lepo nam je. Nasmejani smo i srećni, bez svađa i tenzija. Dokazali smo da ćemo napolju ipak da uspemo, uprkos svemu što se izdešavalo. Oboje smo imali faze kada je naša ljubav bila na testu, ali je činjenica da se volimo i to ne može niko da nam umanji, koliko god se ljudi trudili - kaže Ša, a onda otkriva da će započeti zajednički život sa Tarom u novom stanu.

- Ona ne želi da se uselimo kod mene u stan, jer misli da će je mnoge stvari podsećati na rijaliti i Ivanu. Iznajmićemo zajednički stan. Niti će ona živeti u mom, niti ja u njenom i zapravo nam je to najbolja opcija. Zajednički život mene i Tare u potpuno novom stanu - kroz osmeh govori Nenad koji bi voleo da ima dete sa Simovom.

instagram/nenadaleksicsha

 

 

- Voleo bih da imamo bebu Tara i ja, ali ne sada. Tamo negde, za nekoliko meseci ili više, što da ne, ako sve bude sa nama okej i budemo zaljubljeni to bi bilo odlično. To će ujedno i biti kruna naše ljubavi. Voleo bih da se to dogodi i spreman sam da se ostvarim u ulozi oca - napominje Ša koji ne voli to što se roditelji mešaju u njegov ljubavni odnos.

- Ovo je moj izbor, Tara je sa mnom, to je to. Nema potrebe da mi se oni mešaju u život, u odluke. Moja bivša žena može da radi šta želi, slobodna je. Sa roditeljima obnavljam postepeno odnos i mislim da će prihvatiti to što je Tara moj izbor. Moraju ili nećemo funkcionisati kao porodica. Rijaliti je psihološka vrsta igre i moraju biti svesni na to da su nam unutar istog svašta pričali i podmetali. Jedno je realnost, drugo je rijaliti - zaključuje Nenad Aleksić Ša.

BONUS VIDEO:

Luna i Marko kupili stan! Par ne krije da su podigli kredit, a Mijina soba je posebna!

Komentari (1)

Loading
Todor

16.07.2021 19:31

Sta li glumis i koga,jadan ti. U zivotu vecu budaletinu ne vidoh za svoje godine. Sa mali si i ne lici ti da budes frajer.