DA SI IMALA OCA NE BI BILA PLASTIČNA BOCA! Osman žestoko izvređao Ivu i indirektno je nazvao dro*ljom, pljušte uvrede sa obe strane (FOTO)
Printscreen

Ne može da prođe dan, a da Osman Karić, otac Stefana Karića, ne prokomentariše aktuelna dešavanja o rijalitiju ili van njega, a tako je bilo i sada.

Njegov sin Stefan važi za jednog od najvećih zavodnika rijalitija, pa je i ove sezone izašao zaljubljen, držeći za ruku svoju devojku Jovanu Ljubisavljević. Osmah je često bez dlake na jeziku kritikovao zadrugare, pa čak i Stefanove devojke, a najsuroviji je bio prema sinovljevoj prvoj izabranici iz Zadruge 3 - Ivi Grgurić.

Iva je ponovo pecnula Kariće u jednom intervjuu poručivši da Stefan da bi nešto uradio prvo mora da "pita oca" što je Osman iskusno dočekao i surovo joj uzvratio.

- Stefana zabole, on svoj fazon fura, sve vas je izvređao, al vas nije vređao. On sad sa Jovanom ispija pića. Našao ljubav je pravu, vas prepustio zaboravu. Stefan pored sebe ima oca, da je tvoj pored tebe bio, ne bi postala plastična boca, biću kulturan i fin pa neću reći dro*a - odbrusio je Osman Grgurićevoj i dodao da je ona njemu samo bila "loše vino".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mijat

14.07.2021 15:46

Hajde bre ne blesavi se sram da te bude Dali ti je zao sto je nisi osvojio PA sada tako pricas o NJOJ PA pogledaj se I videces da moze cerka da ti Bude, objasni naciji ko si ti da kupujem devojkama patike I haljine sram da te bude

Zlata

14.07.2021 16:40

Karicu Osmane i Stefane,dodjite sebi.Da li imate ogledalo kod kuce,videcete dva patuljka sa velikim dupetom a jezik vam je ulicarski,i to onaj najgori.Koji ste vi zavodnici,lepotani,haha.

Gaga

14.07.2021 18:10

A ovaj tvoj našao ljubav u rijalitiju, nije mogao napolju jer sve znaju da mu babo bira koja će biti snaha. Fuj