MILJANI ĆE OVO TEŠKO PASTI Otac Miljane Kulić na samrti?
Printscreen

Zadrugarka Miljana Kulić moralna je pobednica "Zadruge 4" jer je, uprkos bolesti roditelja Marije i Siniše Kulić, izgurala do superfinala, uz veliku podršku i zalaganje majke, koja je od ćerke, ali i medija, krila pravo stanje kod kuće. Ona je u prvi plan isticala svoje lečenje i terapije, koje i nisu baš urodile plodom koliko se očekivalo, javno je govorila o tome kako joj se stanje pogoršava, naglašavajući da se Siniša dobro drži, dok je, zapravo, njen suprug bio u mnogo gorem stanju.

- Siniša je bukvalno na samrti i molili su boga samo da se završi finale. Dogovorili su se da Miljani ne govore da je pao na postelju i da joj pomognu da ostane do kraja u rijalitiju. Zato je Marija i nedavno skupila svu snagu kada se pojavila u "Karaoke obračunu" da bi njena ćerka poverovala da je sve u redu i stisla zube da se bori dalje. Bolest roditelja se na Kulićevu odrazila u svakom smislu. Njeno ponašanje se u velikoj meri promenilo, oslabila je dosta i svaki njen potez počeo je da bude promišljen u smislu da igra rijaliti da bi ostala do kraja. U tome je i uspela - otkriva izvor blizak Kulićima za Srpski telegraf.

OVDE saznajte sve detalje skandala u finalnoj večeri.

Miljana Kulić

E-stock

 

 

- Ne smem ni da pomislim kako će Miksi reagovati kad se suoči s istinom. Njoj je sada više nego ikad potrebna pomoć i mislim da bi svi trebalo da joj je pruže. Marija daje sve od sebe da ona zaradi novac za nju i dete jer posle ovog što ih je snašlo i sama više ne može da zna koliko će moći da joj se nađu, kao što su uvek do sada uskakali za sve što treba oko deteta. Miljana, koja ni u jednoj od prethodnih sezona nije uspela da se domogne trona, iako se u svakoj visoko plasirala i ostajala u do same završnice, više nego ikad je ove godine zaslužila tu pobedu. Mada, ona je svakako moralni pobednik!

Inače, Nišlijka je u "Zadruzi 4" bukvalno prošla kroz pakao, počevši od njene toksične veze sa Lazarom Čolićem Zolom, s kojim je pred kamerama ostala u drugom stanju i odlučila da prekine trudnoću, do saznanja da su joj roditelji teško bolesni i psihičkih lomova, koji su je doveli do toga da se u jednom trenutku i ošiša do glave. Međutim, usled svega, ipak je uspela da se sabere, počne da kontroliše psihičko i fizičko stanje i istraje do finala.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading