PRVI PUT U JAVNOSTI BIVŠA ŽENA NINA REŠIĆA, Sandru sačekala majka nakon izbacivanja iz "Zadruge 4"!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako su neki Sandru doživljavali kao velikog manipulatora i krivili je za odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, pevačica je po izlasku najpre progovorila na tu temu:

PRVI PUT U JAVNOSTI BIVŠA ŽENA NINA REŠIĆA, Sandru sačekala majka nakon izbacivanja iz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Imala sam samopuzdanja da ću izdržati tri meseca maksimalno. Ja moram da kažem da sam znala da neću napraviti skandal, ali vidite šra je sve bilo. Moram da kažem odnos Tare i Ša, bilo je moje i Markovo ćutanje. Ja sam Ša sklanjala u hotel od nje, ali to nije vredelo. Moram da kažem da sam ja bila njegova hipotetička Nadica njemu.Drago mi je da je shvatio da voli Ivanu. To je vrlo ćudan osećaj, ali ja sam ostala uz njega, a on se zaljubio. Bilo mi ga je žao, ali onda nije. Nazivao me je folirantom, a tada smo bili u najgorim odnosima. Ja njemu nisam ništa oprostila, i ja sam zbog njega osuđena u narodu, a on je trebao da zaštiti Marka i mene, a on nije to uradio. Karma je k... - pričala je Sandra.

- Najveći foliranti su Jovana misica, preterane momente ima. Ima tu još ljudi. Car kada oseti da ga nema, juri kadar. Maja ne želi da psuje u lajvu, ali van njega haos. Ona je jako dobra - rekla je Sandra.

- Odnos Matore i Aleks, ja moram da kažem da Aleks i MAtora vole pažnju i mažnenje - dodala je Sandra, a nakon nekoliko minuta u studio je ušla njena majka Slavica Rešić Cica koja je zagrlila ćerku, dok se prelamao gromoglasan aplauz.

PRVI PUT U JAVNOSTI BIVŠA ŽENA NINA REŠIĆA, Sandru sačekala majka nakon izbacivanja iz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Sunce majkino, bila si sjajna - rekla je Cica i ljubila ćerku koju nije videla 10 meseci.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš planiraju zajednički život, a on joj je saopštio da im je ispred stana stalno policija. O čemu se radi, saznajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

09.07.2021 12:09

Kako nije vidila cerku kad je gledala non stop a nije vidjela cerka mamu mozda.