RAZBOLELA SAM SE ZBOG MAJMUNA ZOLE, TUKAO JE MOJU MILJANU! Marija Kulić nikad brutalnija prema Čoliću, otkrila skandalozne detalje
Printscreen

Marija Kulić, majka zadrugarke Miljane Kulić, kao glavnog krivca za svoju tešku bolest i stanje u kom se trenutno nalazi vidi bivšeg dečka svoje ćerke Lazara Čolića Zolu. Ona ne može da mu oprosti to što je Miljana bila u toksičnoj vezi s njim, koja je naškodila, prema njenim rečima, ne samo njenoj ćerki već i njoj samoj.

- Kao što sam već bila rekla kad su me zvali da mi kažu da je uhapšen, mene to uopšte ne zanima i tog čoveka ne želim da komentarišem. Neću da gubim svoje vreme na tog debila. Taj majmun mi je tolike godine iskorišćavao dete, duša me je bolela i boli me zbog nje. On je za sve kriv, zbog sveg tog stresa oko njih ja sam se i razbolela. Ne želim više nikad u životu da ga vidim - bila je izričita Marija, koja je potvrdila da je Miljanu Zola fizički zlostavljao, a što je njena ćerka ispričala i zadrugarima.

RAZBOLELA SAM SE ZBOG MAJMUNA ZOLE, TUKAO JE MOJU MILJANU! Marija Kulić nikad brutalnija prema Čoliću, otkrila skandalozne detalje

Printscreen

 

- Sve je istina, bio je nemoguć. Zagadio je ceo Niš i okolinu, majmun. Koliko je samo Miljana plakala zbog njega. Sve je to uticalo i na mene, a i na Sinišu. Sećam se tog događaja sa Željkovog rođendana. Miksi je poludela zbog tog narkomana, nije ispuštao telefon iz ruku, ko zna šta je muvao. Šta se sve još dešavalo u tom njihovom stanu i šta mi je Miljana sve prećutala, bolje da ne znam. Iovako nisam najbolje, samo mi fali da mi pozli - završila je Marija.

Inače, Miljana je u razgovoru s cimerima priznala da je njen odnos sa Zolom u spoljnom svetu bio još gori nego u rijalitiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Sanska_Kozo

09.07.2021 09:40

Ova žena nema ni stida ni srama. Jasno je od koga je mangulica naučila da laže.

istina

10.07.2021 16:11

Matora lazljiva govnara, da ima Boga takvi kao ti i tvoja umobolna cerka lazljivica, kleptomanka, narkomanka i zlo u ljudskom obliku ne bi ni postojale.