PRIJAVLJUJE GA POLICIJI, NEĆE SMETI DA JOJ PRIĐE! Majka Sanje Stanković sprema haos Filipu Caru po izlasku iz Zadruge
Printscreen

Sanja Stanković priželjkuje da se njena afera sa Filipom Carom nastavi i nakon Zadruge, međutim, njena mama Branka ne želi ni da čuje za to. Ona je za Sanju već skovala plan, koji se njoj neće dopasti. 

Sanja se zaljubila u Filipa, a on je kako vetar dune. Da može, on bi sa svim devojkama bio u Zadruzi. Ne znam kako Sanja ne vidi da se on sa njom igra. Čula sam kada je pričala da će napolju porazgovarati sa njim i da veruje da mogu da imaju dobru i stabilnu vezu. Od toga nema ništa, ja sam se čula sa njenom mamom Brankom koja Filipa ne može da smisli. Rekla mi je da će tražiti od policije da mu zabrani prilazak Sanji i da će na sve načine da ga spreči da se igra s njenom ćerkom. Žena se jede zbog Sanje, ova sezona joj je najteže pala, vidi se da Sanja nije srećna i da se pogubila, kao da traži pažnju i ljubav na silu, a Car bi samo da je iskoristi. Hvala Bogu da nije trudna sa njim, ja ne znam kako bi ona to izgurala. Branka planira da je sačeka kada izađe i vodi je za Švajcarsku, tamo će joj naći i posao i ostaje tamo To je jedini način da je zaštiti i skloni od svega. Ja znam da će Sanji to teško pasti i da neće hteti da prihvati, ali mi je njena mama rekla da zna i ima način na koji će je ubediti i moraće da pristane da ode. Ona će čak u policiji da traži zabranu prilaska, tako da Car neće moći da se približi Sanji – priča Sanjina drugarica za i dodaje:

Printscreen

 

Mislim da je greška što je ušla u ovu sezonu, ali dobro, nema povratka, znam da će poludeti kad sazna da će mama da je vodi u Švicu, ali je to jedini način da je spreči da juri Cara. Sanja planira da ide kod njega u Crkvenicu, a od toga nema ništa - završava izvor. 

Komentari (0)

Loading