KRISTIJAN ZABORAVIO DA VEĆ IMA SUPRUGU, DOVEO LJUBAVNICU U KUĆU: Kristina je moja žena, od sinoć živimo zajedno!
Printscreen

Novi par na javnoj sceni, Kristina i Kristijan odlučili su da započnu zajednički život o čemu je Golubović govorio od kada je diskvalifikovan iz "Zadruge". A iako je o Kristini govorio kao o ženi koja nije dostojna njegove ljubavi jer nije "čista" kao njegova supruga Ivana, izgleda da se to ipak promenilo što je Sapelvićevu veoma obradovalo kada je napustila rijaliti i videla voljenog:

KRISTIJAN ZABORAVIO DA VEĆ IMA SUPRUGU, DOVEO LJUBAVNICU U KUĆU: Kristina je moja žena, od sinoć živimo zajedno!

Printscreen

 

 

- Ne verujem, ko je ovaj mladić ovde što me je dočekao? Tresem se, imam veću tremu sad nego kada sam ulazila - rekla je ona. Nakon završetka emisije "Zadruga - izbacivanje", rijaliti par se pokupio i otišao zajedno u Novi Sad, kod Kristijanovog prijatelja, a Golubović nije krio sreću:

- Evo, Kristina i ja doručkujemo. Proveli smo divnu noć, uživamo zajedno - počeo je on, a potom otkrio da je Kristina gotovo udata za njega.

- Imamo lepe i velike planove. Kristina živi sa mnom od sinoć. Od sada ide svuda sa mnom, ne razdvajamo se. Gradim kuću u Kragujevcu, već se uveliko radi i tu ćemo živeti. Naravno, pošto sam ja na relaciji Beograd i drugi gradovi, ona će me svuda pratiti. Sada je moja žena. Obožavam je, ona je slatka, lepa, volim je. Želim s njom da ostanem, da planiramo decu, prija mi kao žena, kao čovek. Moja najveća mana u životu je Kristina, ali ja hoću od stakla da napravim brilijant - rekao je on.

KRISTIJAN ZABORAVIO DA VEĆ IMA SUPRUGU, DOVEO LJUBAVNICU U KUĆU: Kristina je moja žena, od sinoć živimo zajedno!

Printscreen

 

 

A potom se prisetio i svoje zakonite supruge, Ivbane, sa kojom je ostao u dobrim odnosima:

- Između Ivane i mene nema više ničega. Možemo da ručamo, večeramo, da odgledamo neki film, da slavimo rođendan. Tačka je stavljena na celokupnu zajednicu da živimo pod istim krovom s detetom. Kristina i sama zna sve, rekao sam joj da su Ivana i pokojna Danijela za mene svetinja. Danijela je bila sa mnom 27 godina. Ivanu poštujem, ona je majka moje ćerke. Bio sam u Kraljevu pre dva dana, razgovarao sam sa njom i video dete. Predivno je bilo, šetali smo se, igrali se.

KRISTIJAN ZABORAVIO DA VEĆ IMA SUPRUGU, DOVEO LJUBAVNICU U KUĆU: Kristina je moja žena, od sinoć živimo zajedno!

Alo

 

 

- Plakala je kada je gledala kako se igram sa detetom. Naša ćerka je totalno zrela i odrasla, govorila je neke stvari kao da sve shvata. Mnogo emotivno je bilo. I pre toga sam se video sa Ivanom, ali na pola večeri je nastao kolaps. Postavljala mi je pitanja i ja njoj. Nerviralo ju je što sam hteo da bude sve kao da se ništa nije desilo. Omalovažavao sam je i ponižavao, kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vredna toga i nje - priznao je on.

Ipak, Golubović bi želeo da bude kao Sulejman Veličanstveni i da zadrži obe žene:

- Volim je i dalje kao ženu. Njene vrline su mnogo jače od jedne Kristine Spalević. To je bila žena za sva vremena koju sam izneverio. Da sam možda Sulejman Veličanstveni, možda sam mogao da imam dve žene.

Saznajte OVDE kakav je haos nastao u Beloj kući i zbog čega su zaratile dve zadrugarke. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mi

07.07.2021 13:00

Ivana tebe je dragi bog spasioo od tog olosa..zelim ti puno srece u zivotu I tvojoj cerkici ...cuvaj je od tog psihopate,olosa svakako nije njegova kcerka...

Xxl

07.07.2021 13:05

Kako si ti bolestan covek....umisljen...glup,odvratan...ti zavodljiv ko se u tebe zaljubi on je bolestan u glavu kao i ti...idi lijeci se od svoji kompleksa...spodobo👎