DOK MU ĆERKA PRAVI HAOS U RIJALITIJU! Nataša Moskva pala u zaborav, Taki opčinjem ovom zadrugarkom, iskeširao 3.000 evra za silikone?!
Foto: Dejan Briza

Nakon natpisa da uživa u ljubavi sa bivšom učesnicom rijalitija ''Zadruga'' i drugaricom svoje ćerke Maje Marinković, Natašom MoskvomRadomir Taki Marinković navodno je bacio oko na nekadašnju ukućanku Bele kuće.

Naime, kako se navodi u pitanju je Miroslava Mima Živković. On je upoznao nju na jednoj privatnoj proslavi prošlog vikenda. Majinom ocu se bivša zadrugarka toliko dopala da nije žalio para da peva samo za njega, te je za to zadovoljstvo Mimi dao bakšiš od čak 3.000 evra, koje će ona uložiti u svoj izgled, tačnije u silikone.

- Taki je upoznao Mimu prošlog vikenda na proslavi kod prijatelja i ona mu se veoma dopala već na prvi pogled. Tražio je da mu peva na uvce njegove omiljene pesme, a sav novac koji je imao kod sebe iskeširao je na nju. Mima je od njega na proslavi za samo nekoliko sati uzela 3.000 evra, a te pare će uložiti u silikone. Dugo razmišlja da uveća grudi, pa joj je ovaj bakšiš o kakvom nije ni sanjala dobro došao da realizuje u skorije vreme tu svoju ideju. Taki i Mima su ostali u kontaktu, a da li je bilo nešto više između njih, to već ne znam - rekao je izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
tip je odvratan

03.07.2021 21:32

Pogledajte samo ovu vratinu!! Čovek umesto glave ima obrnutu saksiju!

MladenBg

04.07.2021 08:29

Kakav otac takva i cerka...... dno dna

Zlata

31.07.2021 10:07

Za pare i najgori i najruzniji covek moze da bira.Jadne su te devojke koje Taki bira i dira.