ONA JE PSIHIČKI LABILNA, NE KRIJE DA SE LEČI! Oglasila se Marija Kulić nakon Miljaninog skandaloznog ponašanja sa Zadrugovizije, poručila ćerki samo jedno! (FOTO)
Printscreen

Miljana Kulić je imala je burnu nedelju u "Zadruzi" nakon perioda mira, a danas je sve eskaliralo. Kulićeva je u subotu na "Zadrugoviziji" nastupala sa Mišelom Gvozdenovićem i Minom Vrbaški, a ovaj nastup doneo im je pobedu.

Ovaj nastup i pripreme zbližile su Miljanu i Mišela, a ona se poverila voditelju Darku Tanasijeviću i priznala mu da se ponovo zaljubila u pevača, koji je počeo da joj posvećuje pažnju.

Kulićeva se na današnjoj raspodeli budžeta Rialde Karahasanović posvađala sa pevačicom i članovima njenog "klana", a zatim i sa Mišelom, koji joj je ponovo stavio do znanja da neće ništa sa njom.

Iako su prethodno urnisali Miljanu, zadrugari su ovog puta osudili i Mišela, jer su smatrali da se on igra sa njenim osećanjima i da nije trebalo da joj daje lažnu nadu. Celu ovu situaciju ispratila je Miljanina majka Marija Kulić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoj stav.

Naime, Marija je pratila komentare pratioca zvaničnog profila rijalitija "Zadruga" te tamo iznela svoj stav.

- Svako u životu zaslužuje drugu šansu, pa i Miljana. Bila je užasna u svakom pogledu, ali budimo realni da se jako promenila. Iskrenija je od velike većine u kući, emotivnija, zato je i napadaju. Iako je psihički labilna, ne krije da se leči. Zbog svega toga je i napadaju, to je moje mišljenje - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže i fan projekta "Zadruga".

Printscreen

 

- Potpuno ste u pravu, ali greši i sada sa ovim k......... On joj je pa najmanje pritrebao i za druženje, a kamoli za nešto, daleko bilo, drugo. Katastrofa za sve da im se ćerka zaljubi u... - napisala je Marija kao odgovor i nije završila rečenicu.

ŠOKANTAN VIDEO Marija Kulić napala ekipu Alo, urlala, pljuvala, a onda je izleteo njen muž i uzeo kamen! Više o tome OVDE.

Komentari (1)

Loading
Nislija

14.06.2021 23:14

Naj skandaloznija porodica Srbije jeste porodici Kulic.Sve sljam do sljama.