SAMO PREKO MENE MRTVOG ĆE DOĆI OVDE! Taki besan nakon svih skandala sa Majom i Janjušem, otkrio da će sa ćerkom pobeći iz Srbije čim se završi rijaliti
Alo/Printscreen

Radomir Taki Marinković ne podnosi Marka Janjuševića Janjuša o čemu je više puta javno pričao i nema šanse da se pomiri sa njim čak iako mu njegova ćerka Maja Marinković to bude tražila.

- Nema teoretske šanse da Maja dođe ovde sa njim posle svega što joj je izgovorio. Kako bi on smeo da stane ispred mene? Samo preko mene mrtvog će doći ovde. Skloniću je odavde, nema druge. Planiram da je odvedem u Švedsku na duže, tako ću je skloniti od njega. Šta god poželi ja ću da joj kupim, samo da se skloni od ove budaletine - kaže Taki i dodaje da nije znao da je Janjuš tukao Maju prošle godine.

SAMO PREKO MENE MRTVOG ĆE DOĆI OVDE! Taki besan nakon svih skandala sa Majom i Janjušem, otkrio da će sa ćerkom pobeći iz Srbije čim se završi rijaliti

Foto: Pink

 

- Kad smo davali u julu prošle godine 40 dana mojoj sestri, Maja se nije pojavila a svi su došli da se vide i slikaju sa njom, ona je zvezda. Ja je zovem da vidim gde je, ona nedostupna. Ona meni nije smela da se javi osam dana dok nije sanirala povrede koje joj je Janjuš naneo. Te slike sam video na kiosku, ona nije smela da mi kaže ništa. Da nema kamera u Zadruzi on bi je ubio, bolesnik. Ja moje dete više ne poznajem, to nije ista osoba od pre tri godine - dodaje vidno besan Marinković.

 Janjuš jecajući prvi put progovorio o starateljstvu nad Krunom i javno šutnuo Maju, zadrugari mu sasuli sve u lice, on nije znao da radi! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading