ŠA ŽESTOKO UDARIO PO RODITELJIMA ZBOG TARE: "Nemaju prava da se mešaju, konstantni pritisak imam od njih"
Foto: Youtube/Printscreen

Nenad Aleksić Ša imao je priliku da odgovara na pitanja publike, što je pokrenulo nov haos u rijalitiju. 

- Nekad ti je bila bitna podrška porodice, pa si čekao podršku od njih da bi priznao emocije prema Tari, šta se desilo pa kažeš da ćeš progovoriti? - glasilo je pitanje. 

Printscreen

 

- Od Peđe sam tražio potvrdu, jer njemu verujem. Ali ako kažem Kizi i Ljilji da se ne mešaju, nemaju prava, i da brinu o mojim finansijama. Konstantno rasprava sa njima, to traje celi život. Ali to je, ja radim jedno, a oni stalno pričaju kako treba da radim... Mi smo vezani, ali njihovo mešanje... Evo ti i u braku, svaka naša svađa, kad se desi? Posle razgovora sa mojom kevom. To nije dobronamerno, jer ne može da mi govori kako da se ponašam. Pa onda kaže da neće više, i onda opet isto. Konstantni pritisak koji imam od njih... - rekao je Ša.

- Hipotetički ako tvoj otac, svaku objavu o Tari lajkuje?

- To je Kiza, koji apsolutno nema pravo da se meša u moje odluke, kako ću da radim. Nije samo za Taru. Ja sam odrastao sa Ljiljom, i tresu mi se noge, ceo se tresem. To su teme o kojim ne želim da pričam. Nemoj slučajno da si se mešao u moj život i da kačiš gluposti na internetu! Prvo me blamira, godinama unazad, svašta piše - poručio je Ša.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 Vidiš šta ti radiš? Hoćeš da ukanališ svoju porodicu zbog Tare Simov! - vikala je Sandra.

- Ne, nego zbog celog svog života! Ovako sam ih držao! - ljutio se Ša.

Pogledajte OVDE Krisitijan izneo sve detalje intime sa Kristinom, uporedio je sa po*no glumicom

Komentari (0)

Loading