DUŠA ME BOLI! Nenadov otac slomljen jedva smogao snage da prokomentariše razvod Ivane i sina!
Foto: Youtube/Printscreen

Neviđenu buru u Beloj kući izazvalo je obraćanje Nenada Aleksića Ša roditeljima, kojima je besan zbog saznanja da ne podržavaju njegovu ljubav s Tarom Simov. Sada se oglasio Nenadov otac.

Ša je poručio da roditelji nemaju pravo da mu se mešaju u život i životne izbore, niti da se oglašavaju i da im je, ukoliko ga ne poslušaju, "bolje da on ne progovori", čime je otvorio pandorinu kutiju.

Ša se potom cimerima u "Zadruzi" poverio o teškom odrastanju i odnosu s roditeljima, a njegov otac Zoran Aleksić prokomentarisao sinovljeva upozorenja da će progovoriti o svemu, što je izazvalo brojne kontroverze.

- Nenad je moje dete i nikada neću komentarisati njegove izjave u "Zadruzi" -  uzdržan je bio Zoran, koji je ipak otvorio dušu o razvodu svog sina i sada već bivše snaje Ivane.

Printscreen

 

Naime, danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu i zvanično stavljena tačka na šestogodišnji brak Ivane i Nenada Aleksića, što je njegovom ocu Zoranu teško palo.

- Pa, sve ovo što se događa, jer sve pratim od početka, meni teško pada. Nenad je jedan dobar čovek, human i ovo što mu se dogodilo, iskreno, duša me boli - priznaje Zoran, koji nipošto nije želeo da komentariše Taru Simov, niti sve što se izdešavalo između nje i njegovog sina.

- Uz dužno poštovanje, to komentarisati neću - kratko i jasno poručio je Nenadov otac.

KONAČNO! Razveli se Ivana i Nenad Aleksić Ša, ona objavila fotografiju, prva čestitala Brenina snajka, a od Tomovića stigla posebna čestitka! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading