VARAO JE SUPRUGU SA OBE! Oglasila se Jelenina drugarica i otkrila sve skandalozne detalje iz života repera i gde su se viđali, spomenula i Ivanu Aleksić
Printscreen

Nenad Aleksić Ša i Jelena Batos ušli su u sukob kada je njegova navodna devojka, koja tvrdi da se videla sa njim više puta, ušla u "Zadrugu".

Međutim, reper se kune da su se videli samo jednom, kao i da je sa njima bila kuma Marija, kao i njegov brat.

Izvesna Marija, koja tvrdi da je to veče bila sa Jelenom i Nenadom na splavu na Dorćolu, koju su pozivali da se oglasi i potvrdi priče je kontaktirala gorepomenuti portal te progovorila o detaljima.

Printscreen

 

- Jelena i Nenad su se videli više od jednom. Istina je, te noći smo bili na splavu, Nenad, Jelena, Nenadov brat i ja. Oni su se viđali više puta, ne znam zašto Nenad laže - počela je Marija za gorepomenuti portal koja tvrdi da je ona bila prisutna te noći..

- Nenad je bio i sa mnom intiman, kao i sa mojom drugaricom Marijom, Jelena je to iznela u medije, varao je suprugu i sa mnom i sa mojom drugaricom, mada ja njoj verujem da njih dvoje nisu imali s*ks, jer bi rekla to. Videli su se i na doručku bila sam tu, Jelena je imala drugačiju haljinu tog jutra, bele boje - šokirala je Marija, koja se predstavila kao Marija koju su prozvali Nenad i Jelena da se oglasi.

- Jelena je imala teško detinjstvo, ona se razvela pre devet godina, ima sina, ali je kod mene živela pet godina, dok nije našla posao i stan, sad je hvala Bogu sve u redu, ali bilo joj je baš teško - dodala je Jelenina kuma, koja tvrdi da je jako poznaje dobro, ali i da je Batoseva slagala kada je rekla da je nudila novac Tari Simov po diskvalifkaciji iz "Zadruge":

Printscreen

 

- Ne znam zašto je to slagala, da smo nudile novac i stan, kada to nije istina. Mi smo samo rekle da smo Nenadove drugarice, što mogu i da vam pošaljem da vidite, i da zna da smo joj podrška - zaključila je izvesna Marija za gorepomenuti portal.

- Jelena je i u Nenadovom spotu koji je najnoviji, tu je bila i Ivana na snimanju, samo što je Ša rekao da je Jelenu unajmo za spot, pravio se da je ne poznaje - dodala je izvesna kuma Marija.

Ša ponovo udario na roditelje, skandalozna ispovest zgrozila zadrugare koji su ga odmah napali, morala da reaguje i Ivana Aleksić! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading