ŠTROKAVA JE, ALJKAVA I LJIGAVA! Ermina brutalno isprozivala Stefana, njegov otac Osman Karić se hitno oglasio i unuštio zadrugarku
Printscreen/instagram

Tokom prethodnih dana, Stefan Karić i Ermina Pašović žestoko su zaratili, jer je on branio svoju devojku, Jovanu Ljubisavljević, od svega i svih, a Ermina mu se našla na tom putu. Naime, Stefan je saznao da mu Ermina radi i priča iza leđa, pa joj je zapretio da neće smeti da prišeta Beogradom, što joj je danas, tokom emisije, i ponovio, zbog čega je ona pobesnela:

- Neće smeti ni na jedno mesto, rekao sam, jer ja nikome ništa ne radim iza leđa, a ona sa mnom igra rijaliti. Videćemo ko će kome da se izvinjava! - pretio je Karić.

ŠTROKAVA JE, ALJKAVA I LJIGAVA! Ermina brutalno isprozivala Stefana, njegov otac Osman Karić se hitno oglasio i unuštio zadrugarku

Printscreen

 

 

- Ja sam prema Kariću bila blagonaklona, svaki put mi ga je bilo žao, iako nije za žaljenje. Ja više ne znam ni ko si ti. Kad bih ja stvarno počela da igram rijaliti, ona tebi loše radi, ti si u kanalu zbog nje i tek ćeš biti! Ona je najveće zlo koje sam videla, ali tebe više krivim, jer ti nisi malouman! Sa mnom si završio! Svađaš kao pi*ka, ti ćeš nekome zatvarati kapije Beograda, ko si ti? Mangup na baterije, koji se krije iza tate - odbrusila mu je Ermina.

Kako je Ermina prozvala i njegovog oca, Osmana Karića, oglasio se i on, pa joj odgovorio:

- Hehe.. Imam komentar, naravno, ali ću ostati uzdržan, ćutanje je zlato. Što se tiče Ermine, voleo bih da dodje i pozvoni na kapiju, bila bi mi čast naučiti je da roni i pliva u bazenu. Mada, kad se bolje razmislim, možda i ne bih samo bih zamutio vodu u bazenu, mnogo je, brate štrokava, aljkava i ljigava. Fuj! - rekao je kratko Osman.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vrga

06.06.2021 03:50

Ovaj nije normalan...osim sto prati zadrugu..sta taj covek radi..kriminalac..bivsi narkoman..sin glupav na njega..u 1 recenici puta grokce aaa..aaaa...ova jelena moze da mu jede burek sa glave...mi smo budale sto ovo sve gledamo.