PODRŽAO ĆERKU DA BUDE LJUBAVNICA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA Oglasio se otac Kristine Spalević i priznao šta misli o intimnim odnosima naslednice i njenog dečka!
Printscreen

Učesnica „Zadruge“ Kristina Spalević privukla je pažnju domaće javnosti nakon stupanja u emotivni odnos sa Kristijanom Golubovićem. Njen otac, Dragan, ističe da je očigledno to da se Kristina zaljubila u Kristijana, te da su joj “popustile kočnice” kada je život pred kamerama u pitanju.

Printscreen

 

 

- Očigledno je da se Kristina zaljubila, za nju sam siguran da jeste, a ako je obostrano na to niko ne može da utiče. 21. vek je, moralne predrasude u vezi sa razlikom u godinama su odavno pale u vodu kad je ljubav u pitanju. Ono što nije trebalo da se desi su njihovi intimni odnosi jer su izašli iz zone intime, ali kao što sam rekao, 21. vek je – poručuje Kristinin otac za „Super TV“ i dodaje:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Kristina ima 24 godine, sama odlučuje sa kim će biti, partnera bira za sebe, ne za mene. Ako je ona srećna imaće našu podršku bez obzira na sve. Mislim da je ishitreno odreagovala, ali sam 100 odsto siguran da nije tako nešto planirala. Ona se prepustila emocijama bez razmišljanja ali Kristina je takva, nikad ništa nije uradila sa umišljajem ili proračunato, pa ni ovo. Čiste emocije su kod nje – smatra Dragan i napominje kako je njegova ćerka u Kristijanu videla zaštitničku figuru.

Komentari (1)

Loading