PAPARAZZO ALO! Tara iznajmila stan u elitnom beogradskom naselju, luksuzna nekretnina samo za Nenada i nju!
Foto: Estock

Zbog skandaloznog ponašanja, rušenja i uništavanja scenografije vredne čak 100.000 evra starleta Tara Simov diskvalifikovana je pre desetak dana iz rijalitija „Zadruga”.

Foto: Estock

 

Iako je po izlasku priznala da se psihički veoma loše oseća i da će joj trebati neko vreme da se vrati u normalu, čini se da je njoj već bolje.

Paparazzo Alo! uhvatio je starletu kako po sunčanom danu, vidno vesela i raspoložena, sa drugaricom šeta po Vračaru, elitnom delu glavnog grada.

Foto: Estock

 

 

Od izvora bliskog Simovoj saznali smo da je u tom delu Beograda bila da bi za sebe i svog dečka iz rijalitija iznajmila stan.

- Svi znamo kroz kakve turbulentne situacije je Tara prošla sa Nenadom. Ljubav među njima je toliko jaka da se on zbog nje i razveo. Iako je on insistirao na tome da ona do njegovog izlaska bude u njegovom stanu, ona na to jednostavno nije želela da pristane. Kako niko od članova njegove porodice i familije ne podržava njihovu ljubav i vezu, ona je rešila da za njih dvoje iznajmi stan - ispričao je izvor.

Foto: Estock

 

Takođe, izvor je dodao i kako se Tara oseća ovih dana i šta planira sa Nenadom kada on izađe iz rijalitija.

- Ona se sada mnogo bolje oseća, raspoloženija je i kao da je našla neki duševni mir. Tara je jako zaljubljena i njene emocije nisu se nimalo promenile od kako se vratila u realnost. Njen plan je da ona i Ša zajedno žive. Baš zato se odlučila na ovaj korak, da iznajmi stan da bi imali gde da se skuće i uživaju u svojoj ljubavi. Ona se s njim nije konsultovala, ali je sigurna da će to i njemu odgovarati - dodao je izvor.

Pre nekoliko dana drastično je promenila frizuru. Skratila je kosu i gotovo otišla u plavuše. Pošto poznaje potrebe svog dečka, verovatno je izabrala savršen stan za njih dvoje, a kako će se razvijati njihova ljubavna veza, ostaje nam da vidimo kada Nenad izađe iz „Zadruge”.

Foto: Estock

 

Broji dane do kraja Zadruge

Tara Simov dane nakon rijalitija provodi tako što daje izjave za medije, obilazi splavove gde se druži sa svojim prijateljima. Posebno je aktivna na društvenim mrežama. Kada je promenila imidž, objavila je fotografiju nove frizure i kratko napisala:

„Još pedeset dva dana samo...“, poručila je bivša rijaliti učesnica, aludirajući na to koliko je dana ostalo do finala „Zadruge”.

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading