OTKRIVENO! Taki odmah otišao u Šimanovce nakon Majinog udaranja glavom u vrata, kljukao se lekovima jer nije mogao da gleda uznemirujuće scene!
Printscreen/Alo!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su imali brutalnu svađu tokom koje je starleta udarala glavom u vrata i bacala se na pod.

Uznemirujuće scene šokirale su gledaoce, a Radomir Marinković Taki, zadrugarkin otac, priznaje da se istog momenta uputio na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi pomogao ćerki.

- Šta više da kažem? Ovo je katastrofa. Do sada njihova najgora svađa koja me je izvela iz takta. Sinoć sam bio u Šimanovcima ispred Pinka. Celu noć sam tamo proveo koliko sam bio nervozan. Do pola sedam ujutru tamo sam dežurao, jer mi od muke nije bilo dobro. Zatvoren prostor njih dvoje guši, Janjuš je psihopata i manijak. Na lekovima sam celu noć, ne znam gde se nalazim. Zar sam na kraju svega to zaslužio? Ovo je dno dna. Morao sam da vidim jezive scene kada je udarala glavom o vrata i slošilo mi se koliko sam se potresao - kaže Taki.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Neso

17.05.2021 16:56

Sreca pa Majakita nije kao Janjuš.Taki vodi to derište u Lazu.

Ђура

17.05.2021 17:14

Нека је изведе из програма , плати предвиђену казну и нађе неки други извор прихода , ако толико брине .

JA

19.05.2021 07:19

Janjus psihopata ???? On moze da bude samo mazohista jer dozvoljava ovoj bolesnici da ga maltretira konstantno! A ona poludela kada joj je bacio SMINKU i dozivela nervni slom a to sto je ona njemu pocepaa ne zna se koliko majica,nikom nista. Interesuje me ,koji to rijaliti gleda ovaj covek koji nije znao da vaspita cerku ?! Sramga bilo,svi su mu krivi seem njegove bolesnice- na lecenje,breee !!!

Tijana

26.05.2021 07:55

Da Taki, zasluzio si ovo jer si je tako vaspitao i odhranio....nije Janjus psihopata nego je to upravo tvoja Maja. Drugi put treba mnogo jace da udari glavom, mozda se malo resetuje.