ALO! OTKRIVA Zadrugar imao romansu sa poznatom pevačicom, Stefan Karić vezu krio od svih (FOTO)
Ataimages

Čini se da će Stefan Karić i ove godine opravdati nadimak najvećeg zavodnika među zadrugarima, a poslednja u nizu koja nije odolela njegovom šarmu je i pevačica Nadica Ademov, ekskluzivno saznaje Alo!

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak zadrugaru, Stefan i Nadica bili su nekoliko meseci u tajnoj i strastvenoj vezi, a upoznali su se na jednoj proslavi koju je organizovao zadrugarov prijatelj.

- Stefan je oduvek bio slab na poznate cice, a Nadica je jedna od njih. Upoznali su se na slavlju na kojem je ona pevala i odmah su sevnule varnice između njih. Sedeo je za stolom blizu muzike i podijuma, pa su prvo dugo flertovali pre nego što se Karić odlučio da joj priđe - počinje priču izvor blizak zadrugaru za Alo! i dodaje:

- Čim joj je prišao, udelio joj je kompliment da lepo peva i da još lepše izgleda, pa ju je častio i pozamašnim bakšišem. Naručivao je celu noć pesme od Nadice, koja je ispunila svaku njegovu želju - kaže naš izvor i dodaje da su Stefan i Nadica na kraju večeri razmenili brojeve telefona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

- Ma, u očima im se videlo da su kliknuli na prvu! Jedno drugom su se neprestano smejali, energije su im se poklopile i ne čudi što su se na kraju i smuvali. Ipak, dogovorili su se da se samo povremeno viđaju i da to kriju od javnosti jer ni jedno ni drugo nisu želeli ozbiljnu vezu. Upravo zbog toga su i uspeli da ostanu prijatelji i kada se njihova romansa završila - kaže na kraju naš izvor.

 Stefan ignorisao bivšu u Zadruzi!

Stefan Karić trenutno je u turbulentnoj vezi sa zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević, a kada je u „belu kuću“ nedavno kao gost ušla  Nadica Ademov, zadrugar se pravio kao da je ne poznaje. Stefan je tada ignorisao Nadicu, a pojedini zadrugari su komentarisali da je tako želeo da sakrije od Jovane vezu s Nadicom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vasar Tastine

16.05.2021 09:09

Jel' ima neko ko nije bio sa ovim seljacicem Rumenkom?

Ex faca

16.05.2021 17:17

Kompliment pa bakšiš, pa krevet... Takve su sve pevaljke kad im se oči usvitkaju na pare. Jedna vrsta elitne prostitucije, ili samo prostitucije.