TUGA NA NOVOM GROBLJU! Stefan Karić skrhan bolom poleteo uplakanoj majci u zagrljaj, ne može da prežali gubitak voljene osobe! (FOTO)
Printscreen

Usled duge i teške bolesti, aktuelnom zadrugaru Stefanu Kariću, pre nekoliko dana preminuo je deda sa majčine strane, Miloš Spasojević. U toku je kremacija na Novom groblju u Beogradu.

Deda Miloš nije preminuo od posledica koronavirusa, već od druge bolesti sa kojom se borio duži period. Kremacija oca Karićeve majke Lidije.

Veliki šef je danas tačno u podne poslao pismo na velelepno imanje u Šimanovcima, usled čega je Stefan Karić prolio gorke suze od tuge za dedom, a odmah potom napustio imanje i uputio se na dedinu kremaciju na Novo groblje.

 

Stefana je na Novom groblju dočekala uplakana majka Lidija, kojoj je zadrugar skrhan bolom pohrlio u zagljaj. Lagano su došli do sale gde je pokojnik, a onda je Stefan zapalio sveću za pokojnog dedu.

Na sahrani se pojavila i Stefanova maćeha Kristina, aktuelna supruga njegovog oca Osmana Karića, koji se nije pojavio na kremaciji oca svoje bivše žene.

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading