TARA JE NA SIGURNOM! Osman Karić otkrio detalje susreta sa Simovom, njeno stanje je zabrinjavajuće, pa spomenuo reperovu porodicu!
Foto: Printscreen/instagram

Turbulentan odnos Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević, sada se oglasio Osman Karić. Dotakao se sina Stefana, a onda je otkrio detalje susreta sa Tarom Simov nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge.

TARA JE NA SIGURNOM! Osman Karić otkrio detalje susreta sa Simovom, njeno stanje je zabrinjavajuće, pa spomenuo reperovu porodicu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sa Tarom sam trebao sinoć da se vidim, bio sam pozvan zajedno sa svojom suprugom na večeru, nisam je ispoštovao jer nisam bio u Beogradu. Danas sam to uradio, našli smo se, malo proćaskali na teme koje se tiču njenog sadašnjeg problema, rijaliti nismo pominjali. Tara je sad zbrinuta, nije kod nas u kući, ali kažem, na sigurnom je. Što se tiče reperove porodice, to jest Ša, niko joj se nije javio, nisam kompetentan da pričam o tome, ipak su to njihove stvari, problemi ili ko zna već šta. O toj vezi ne mislim, jednostavno ako počnem da mislim setiću se Lune, Kije, Slobe, Janjuša, Maje i ko zna koliko još rasturenih veza i brakova. Živimo u brzom vremenu gde se to svakodnevno dešava. Znam samo da oni koji se busaju u grudi i pričaju o moralu su baš ti, najnemoralniji - rekao je Osman Karić.

Zatim se Osman osvrnuo na pomirenje Stefana i Jovane. Kao i svaki put, i sada je pružio podršku ovom zaljubljenom paru. Upitali smo ga i šta misli o tome što Stefana mnogi osuđuju jer neretko opsuje i izvređa svoju devojku.

- Što se tiče Stefana uvek ću podržati vezu, pogotovo sad sa Jovanom Ljubisavljević koja je netaknuta priroda naspram šljama koji se u rijalitiju nalazi, a i u spoljnom svetu uopšte. Stefan jeste ishitren kad su psovke u pitanju, često kaže i ono što ne misli, malo je ljubomoran, ali ćemo to već ispraviti kada izađe iz rijalitija, znam samo da je zaljubljen u Jovanu - rekao je Osman.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading