PRVO OGLAŠAVANJE SANDRINE PORODICE Evo kako su reagovali na pevačicin poljubav sa Jovanom i njeno ponašanje u Zadruzi, imali su samo jednu poruku!
Alo.rs

Pevačica Sandra Rešić, aktuelna učesnica "Zadruge 4", poslednjih nekoliko nedelja trpi pritisak zadrugara na koji do sada nije navikla. Sve je počelo od poljupca sa Jovanom Tomić Matorom na sceni "Zadrugovizije", koji su mnogi okarakterisali kao vulgaran. Poljubac i nastup izazvali su veliku pažnju, kako takmičari četvrte sezone najgledanijeg rijalitija i publika nisu imali priliku da Sandru vide u ovom izdanju

Osim ovoga, Sandra trpi napade pojedinih zadrugara, u kojima prednjači Miljana Kulić, zbog toga što je obnovila prijateljstva iz takozvanog "Ketering klana". Konkretno, Sandri prebacuju da je u lažnim odnosima sa svojim drugaricama, a najviše se osvrću na Rialdu Karahasanović. Podsetimo, ovo prijateljstvo bilo je pod lupom od samog početka "Zadruge 4", a mnogi njihovi cimeri smatraju da se one drže zajedno samo iz koristi, kao i da Rešićeva trpi Rialdina naređenja iz nepoznatog razloga.

Kako je Sandra istakla, ona je svojoj mami Slavici, poznatijoj kao Cici, zabranila da daje izjave za medije, te se ona do sada nije oglašavala povodom učešće svoje ćerke u najgledanijem rijalitiju u regionu.

 

Ekipa jednog našeg portala uspela je da stupi u kontakt sa Bobanom, njenim bratom od ujaka, koga često pominje u "Zadruzi" i koji se pojavio u video-čestitki koju je pevačica dobila za Novu godinu. On je za gorepomenuti portal ispričao šta misli o poljupcu koji je šokirao zadrugare, kao i Sandrinim prijateljstvima.

 

- Biću kratak, rijaliti programi nisu nešto što pratim, ali kako je moja sestra učesnik, svakako se trudim da budem koliko-toliko u toku. Što se porodice i mene tiče, zna se šta mislimo - jako smo ponosni na Sandru, a i ona sama to treba da bude. Zna ko je i šta je, koliko vredi i ko su joj pravi prijatelji. Što se aktuelne situacije sa nastupom na "Zadrugoviziji" tiče - ljudi, je l' se šalimo? Meni je cela ta priča presmešna, s obzirom na to šta sve zadrugari tamo rade. Mislim da smo svi u životu gledali, da naglasim - NASTUPE, koji za cilj imaju da šokiraju i ostave utisak. A koliko ja kontam, u šoubiznisu se to ceni - odgovorio nam je Sandrin brat Boban.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading