ZBOG OVOGA JE OBRIJALA GLAVU! Marija otkrila nove jezive detalje njihovog zdravstvenog stanja, obelodanila prave razloge Miljaninog nervnog sloma!
E stock

Miljana Kulić je šokirala sve, kada je u "Zadruzi 4" obrijala glavu, a njena majka Marija Kulić je očajna zbog svega što se u rijalitiju dešava.

Kako kaže, ne prestaje da plače, a Miljani nije smela da otkrije da ide na operaciju.

- Stalno plačem zbog Miljane, lošeg smo svi zdravlja u porodici. Trudim se da ne gledam rijaliti i dešavanja unutar, jer se još više potresem. Poslala sam joj perike, jer logično je da ne treba da izlazi pred kamere ćelava. Te kobne večeri kada je ona obrijala glavu, mi smo malo pre toga imale poziv. Saznala je da Siniša ide na operaciju, ja joj nisam smela reći da treba i ja da idem na operaciju - priča Marija za "Blic" i dodaje:

- Ljudi stalno komentarišu kako je psihički nestabilna i da je treba hospitalizovati, ali ona se samo potresla zbog nas. Siniša i ja idemo u ponedeljk na operaciju. On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlezde. Zabrinuta sam, stalno plačem. Doktori sada sumnjaju da imam i tumor na krajnicima, ali moraju još da utvrde. Šta više da vam kažem, samo da izvedem Željka na pravi put - kroz jecaje govori Marija.

Komentari (0)

Loading