ZAVRŠIO NA ULICI Nakon burne veze sa Miljanom Kulić, Danijela Višića roditelji izbacili iz kuće!
Printscreen

"Zadrugu" je prošle nedelje napustio Danijel Višić, koji je ostao upamćen po kratkotrajnoj, strastvenoj vezi sa Miljanom Kulić, sa kojom je nakon raskida ratovao "na krv i nož". Tokom rastanka se nisu pozdravili, a Danijel se jutros, gostujući u "Kasnom zornjaku" na RED TV, osvrnuo i na Miljanino šišanje koje svi komentarišu.

- Ne bih voleo da u tome ima mojih zasluga, ja se nadam da nije zbog mene, već zbog Zole i Kristijana. Iskreno, ja kad sam video bio sam šokiran, nije mi bilo svejedno. Možda se sprema za neki film, neku ulogu, kod nje je sve moguće, pa sad isprobava da vidi kako će da joj stoji - ispričao je Danijel voditelju Draganu Marinkoviću Maci, a potom se osvrnuo i na ljubavne veze u rijalitiju.

Danijel je u emisiji ispričao kako mu protiču dani nakon što je izašao iz rijalitija, pa priznao da su ga roditelji izbacili iz kuće.- Čuo sam se sa Alenom nešto kratko, sa Borinim bratom, Draganinom bratanicom... Nisam imao vremena, išao sam kući da se naspavam, da se odmorim od svega. Došao sam kući gde su mi vrata zatvorena, pa sam morao da odem u hotel. Tako je ispalo, roditelji su razočarani... - započeo je Danijel.

- Brat je jedini okej, rekao je:"Daj, brate, iskuliraće oni, svi znaju da je to sprdnja sve". Šokirani su bili, neko te gleda, poznaje te ceo život, zna kakav si, zna s kim se družiš, krećeš i onda te vide tamo i... "Đuskovizija", tu je bio kraj... Biće valjda sve okej, neću da razmišljam. Treba valjda da prođe neko vreme, zato sam ih pustio i iskulirao, da ne bi sad bilo neke svađe - zaključio je Višić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading