DEJANE, UBIJ SE, PRODAO SI BOGA Tamara Đurić brutalno udarila na Dragojevića zbog promene vere
Foto: Alo/Printscreen

Vest da je pobednik pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Dejan Dragojević priznao da je prešao u islam i otišao u Meku izazvala je burne reakcije.

Oglasila se i Tamara Đurić koja ga je žestoko 'popljuvala' zbog odluke da promeni veru.

DEJANE, UBIJ SE, PRODAO SI BOGA Tamara Đurić brutalno udarila na Dragojevića zbog promene vere

Foto: Printscreen/instagram

 

- Stoko. Koga boli uvo šta je Ramadan? Poturica je gori od Turčina - napisala je Tamara, pa posle nekog vremena izbrisala status.

Đurićeva važi za nekog ko na svaku temu ima čvrst stav, te je publiku zaintrigiralo zbog čega je ovako komentarisala bivšeg rijaliti takmičara.

Ovim povodom redakcija SrbijaDanas kontaktirala je pevačicu hita "Panamera", kako bi nam razjasnila situaciju i iskazala svoje pravo mišljenje na ovu temu. Pitali smo je šta je navelo da "isproziva" Dragojevića.

DEJANE, UBIJ SE, PRODAO SI BOGA Tamara Đurić brutalno udarila na Dragojevića zbog promene vere

Foto: Ataimages

 

- Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! - izjavila je Tamara.

POTEZOM ODUŠEVIO MNOGE Dejan Dragojević pokazao šta radi u Meki, pa uputio poruku sa ovog svetog mesta

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zlata

29.03.2023 20:58

Stoko Tamara,a koje vere je Dejan,?Mama jedna vera,tata druga..ima pravada bude sta hoće.Bolje pošten vernik nego svi vernici na baterije.Jedan je bog,bio Isus,Alah..nebitno

Zoran

30.03.2023 01:19

Bednik.pljunio.na svoje pretke, poreklo.