OTKRIVENE DIJAGNOZE MILJANE KULIĆ Boluje od umreženih psihičkih bolesti zbog kojih je opasna po okolinu, posledice mogu biti fatalne!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana ne prestaje da pravi skandale ni ove sezone, a nedavno je zabrinula javnost kada je kamenjem gađala Lazara Čolića Zolu. Ovo nije prvi put da Miljana pokazuje agresiju, a jednom umalo da usmrti Čolića kada ga je na spavanju napala i udarala štiklom po glavi.

Podsetimo, svojevremeno je naš izvor za Rijaliti plus otkrio da se Kulićeva ponaša agresivno zbog umreženih psihičkih bolesti.

- Miljana je godinama pacijent Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Gornja Toponica“. Njene dijagnoze su teške i opasne.  Neke od njenih dijagnoza su akutna šizofrenija 2.5 i granični poremećaj ličnosti. Agresija kod šizofrenih pacijenata je jako opasna zato što su oni nepredvidivi i u svakom trenutku mogu da povrede sebe ili nekoga iz svog okruženja. Teško ih je obuzdati i prilikom svojih epizoda oni dobiju nekontrolisanu snagu, zbog čega ih je skoro nemoguće savladati - objasnio nam je tada sagovornik, i dodao:

- Upravo zbog toga Miljana često lomi, divlja, povređuje sebe, šiša se na ćelavo i maltretira ljude veoma često bez ikakvog razloga. Tokom njenog boravka u Zadruzi povredila je dosta svojih cimera, a najgore su prošli David Dragojević i Lazar Jeremić, koje je gađala keramičkom šoljom, nakon čega su obojica išli na ušivanje. Ona je na nacionalnoj televiziji nasrnula i na svoju majku, fizički je napala Jovanu Tomić Matoru, a poslednji u nizu njenih sukoba bio je sa Tarom Simov, kojoj je kosu iščupala iz temena, zbog je ova završila u bolnici sa krvavom glavom i spazmom kičme - podsetio nas je na jezive scene naš sagovornik.

Ona je bukvalno tempirana bomba, u bilo kom trenutku može nešto da joj klikne i tada je u stanju da ubije čoveka. Pritom, postoji velika mogućnost da za to ne odgovara pred sudom jer je duševni bolesnik. Upravo zbog toga je opasno da ona bude zatvorena s drugim ljudima u istom prostoru jer se ne zna kad može da ih napadne - zaključio je izvor za kraj.

IDE U ZATVOR? Zvezdan otkrio da mu sledi kazna za nasilje koje je vršio nad Anom, poludeo je kada je saznao kolika mu robija preti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Duška

23.03.2023 12:44

Šta produkcija čeka,da unakazi nrkog?!

Stambol

23.03.2023 17:23

Znači, ona je sledeći kandidat za predsednika Srbije