PONOVO PRAVI SCENE Miljana lupa na kapiju, traži hitan razgovor sa produkcijom, a razlog je nerealan (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić je nakon žurke koju je organizovao Veliki šef nasrnula na Lazara Čolića Zolu. Miljana je uletela u izolaciju i počela da udara Zolu iz sve snage, a obezbeđenje je došlo munjevitom brzinom kako bi ih razdvojilo. 

Nakon ovog incidenta, produkcija je izvela Miljanu sa imanja. Ona je otišla u Urgentni centar i tamo se našla sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Ispred Urgentnog centra, njih dvoje su napravili scenu, pa su jednoj novinarki pokušali da polome telefon kojim ih je snimala kako bi uradila sa njima intervju!

Kulićeva je došla da izvadi krv, ali kako je zakasnila, urlala je na doktore da je pregledaju. Ljudi koji su bili prisutni šokirali su se njenim divljačkim ponašanjem.

Nakon što je vraćena na imanje, Miljana je ponovo ušla u okršaj sa Zolom, ali i sa Anitom Stanojlović. Kulićeva je zahtevala od njih da je više ne spominju i da joj se ne obraćaju u rijalitiju.

Međutim, ubrzo nakon ovog sukoba, Miljana je ponovo želela da napusti rijaliti, verovatno kako bi razgovarala sa članovima produkcije.

Društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi kako Miljana lupa na kapiju iz sve snage. Ispod ove objave se samo nižu negativni komentari na račun njenog ponašanja u rijalitiju.

KRATKO I JASNO Bruno se hitno oglasio nakon pomirenja Cara i Aleks, pao mu je kamen sa srca

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading