NAROD JE ZGROŽEN Nakon jezivih scena nasilja Zvezdana nad Anđelom, društvene mreže gore, Slavnić samo iskoristio priliku? (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Zbog kontinuiranih optužbi učesnice "Zadruge" Maje Marinković da Filip Car u rijalitiju koristi narkotike, iako je to najstrože zabranjeno, nedopustivo i, zapravo, nemoguće, produkcija je rešila da stane na put spekulacijama i izvede zadrugara na testiranje.

Nakon njegovog povratka, u Beloj kući je nastao pravi haos. Maja Marinković žestoko ga je napala, a u svađu se umešala Anđela Đuričić.

Filip je oštro psovao, a kućom je odzvanjao Majin glas:

 

- Narkomane jedan, narkomane -  s tendencijom da spreči haos se umešala Anđela, ali ju je Zvezdan odmah prekinuo u toj nameri, grubo vukući zadrugarku za duks, a potom ju je i izgurao napolje.

 

- "Meni kažu da je ovo iz ljubavi!? Ne znam, ja u frci dignem dup* i voljenu osobu i trčim da zaštitim", "Helga dobila poljubac, ali s leđa", Helga je iskočila da zadrzi Filipa i zato je Zvezdan popi**eo sto se petlja", "Oho, gurnu i udari je!", "Pa valjda je Filip popi*deo, šta onda ovaj glumata? On je samo situaciju iskoristio, da uradi nešto sta bi davno već voleo, ali nije imao razlog dobar" - glasili su samo neki od komentara.

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Zola i Anita na korak do pomirenja?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading