KAKO LI ĆE ALEKS NA OVO DA REAGUJE? Dejan Dragojević neće više da ćuti, otkrio sve o vezi sa Jovanom
Foto: Alo/Printscreen

Dejan je dugo krio svoju izabranicu, a sada je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju povodom tri meseca veze.

- 3 meseca. A onda dođe dan kad sve počne da ima smisla.. Očigledno mora tako da kad se najmanje nadaš najviše si srećan.. .Najlepše je kad znaš da te neko iskreno voli - napisao je Dejan u opisu objave.

Inače, Dejanova nova devojka Jovana ima 23 godine, a trenutno radi kao frizerka u jednom salonu.

- Naše upoznavanje bilo je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i baš mi je neverovatno da ovako nešto postoji. Jovana je kao stvorena za mene. Planiram da se oženim, to je skoro već završena stvar. Sve je sudbinski! Devojka je van ove priče, nije nešto specijalno na Internetu i po društvenim mrežama, baš je normalna devojka, a sve je bila slučajnost. Zaljubio sam se baš! Jovana vredno radi u salonu, ide joj radni staž, nema društvene mreže i ne prati rijaliti što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu í srce - pričao je Dejan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading