NI PRVA, NI DRUGA, SAMO JEDINA Jovana Jeremić ponizila sve PRELJUBNICE
Foto: Printscreen

Tokom emisije ''Pitam za druga'', nenadmašna kraljica šera i kontroverzna voditeljka najgledanijeg jutra u Srbiji ''Novo vikend jutro'' Jovana Jeremić dala je svoj sud o preljubama i život preljubnika, te je i sama prokomentarisala da li je okusila život druge žene. Voditelj ''Zadruge 6'' Darko Tanasijević, osvrnuo se na unošenje nemira Bilala Brajlovića među zadrugare, nakon čega se osvrnuo na posledice koje će zadrugar snositi.

NI PRVA, NI DRUGA, SAMO JEDINA Jovana Jeremić ponizila sve PRELJUBNICE

 

 

- Bilal Brajlović važi da brzopletog učesnika ''Zadruge 6'' - rekao je Panda.

- Da, zbog čega snosi posledice i kažnjen je u skladu sa pravilnikom. Nije samo do toga, već nije viteški. Boravio je napolju, vratio se u Belu kuću, a onda je zloupotrebio intormacije i dezindormacije, kako bi uneo pometnju i nemir među zadrugarima. Moraće da plati kaznu, zbog takvog postupka - rekao je Darko.

NI PRVA, NI DRUGA, SAMO JEDINA Jovana Jeremić ponizila sve PRELJUBNICE

 

 

- Ja pratim trougao Ane, Anđele i Zvedana. Moj stav se zna, ja ne opravdavam ljubavnice. Svaka žena koja prihvati da bude druga je jednica i mučenica. Da ne bude da glumim sveticu. Ja sam svoje lekcije nasučila u mladosti, a sad ću iskoristiti jedan Jovanizam:''Ni prva, ni druga, samo jedina''. Ja svoje partnere nisam stavila u poziciju ljubavnika. Ako vam je do nekog stalo, onda ga ne zanemarujete i ne stavljate na drigo mesto - istakla je Jovana.

OŠTRE PRETNJE Zadrugari zaratili zbog ovoga, ovo niko nije očekivao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading