MOKA SLAVNIĆ ME JE ZVAO NA VEČERU Jovana Jeremić ŠOKIRALA izjavom o Zvezdanovom ocu: "SLAO MI JE PORUKE"
Foto: Printscreen

Voditeljka Jovana jeremić se osvrnula na intervjue koje je radila u okviru Novog Vikend jutra na TV Pink, najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji, a bili su sa podrškom aktuelnih učesnika "Zadruge 6", kumom Ane Ćurčić, Milenom Kačavendom i ocem Zvezdana Slavnića, legendarnim košarkašem Mokom Slavnićem.

Naime, ona je otkrila da joj je Moka slao poruke nakon intervjua, te je sve šokiralo kada je priznala da joj je slao da bi voleo da idu i na večeru.

MOKA SLAVNIĆ ME JE ZVAO NA VEČERU Jovana Jeremić ŠOKIRALA izjavom o Zvezdanovom ocu:

 

 

- Jovana, prva si intervjuisala kumu Ane Ćurčić, Milenu Kačavendu i Moku Slavnića - rekao je Panda.

- Da, ali Moka se često ljuti. Slao mi je neke poruke, poželeo je da idemo na večeru. Ne idem sa rijalititi učesnicima na večere, kao ni sa njihovom rodbinom. Košarkaše ne volim, jer sam ja mala žena - istakla je Jovana.

- Tvoj stajling je ove večeri zaista upečatljiv - istakao je Panda.

- Moram da se pohvalim, smršala sam par kilgrama - kazala je Jovana.

- Darko, šta ti pišu fanovi ''Zadruge''? - upitao je Panda.

MOKA SLAVNIĆ ME JE ZVAO NA VEČERU Jovana Jeremić ŠOKIRALA izjavom o Zvezdanovom ocu:

 

 

- Jedna devojka mi je slala poruku za porukom. Ja mahom ne čitam šta mi ljudi pišu, jer dobijam mnoštvo poruka. Odgovrio sam joj, možda na malo grublji način, jer ne znam zbog čega meni postavlja pitanja. Postoji zvanična stranica ''Zadruge 6'', tamo je pravo mesto gde treba da se postave pitanja koja zanimaju naše gledaoce - kazao je Darko.

- Rijaliti program je najgledaniji format na televiziji. Ja se nalazim između politike i rijalitija. Bavim se običnim čovekom i najvišom politikom. Volim da sve to bude u okviru mog jutarnjeg programa - istakla je Jovana.

DOŠLA NA KAPIJU ŠIMANOVACA Milena Kačavenda uslikana kako šalje OVU PORUKU ANI

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading