Još jedna NEUREDNOST Anđele Đuričić! Ono što je uradila noćas sve je zgrozilo "ALJKAVUŠO"
Foto: Printscreen

Anđela Đuričić je već mesecima pod budnim okom javnosti, a njen svaki korak se prati kako u Beloj kući, tako i napolju. Osim što je veliki broj vernih rijaliti fanova svakodnevno osuđuje zbog veze sa starijim i do skoro zauzetim Zvezdanom Slavnićem, u grupama posvećenim Zadruzi se mogu pročitati prilično surovi komentari na račun Anđeline higijene...

Još jedna NEUREDNOST Anđele Đuričić! Ono što je uradila noćas sve je zgrozilo

 

 

Iako se dugo predstavljala kao smerna, moralna, a osim toga i devojka koja izuzetno vodi računa o svom izgledu i osnovnoj higijeni, kako su gledaoci primetili, Đuričićeva je od ulaska u vezu sa Slavnićem čak i taj segment stavila u drugi plan.

Naime, ona sada već neretko u krevet leže neopranih zuba i sa kompletnom šminkom na licu, što je mnogima zapanjujuće, pa čak i gadno.

Još jedna NEUREDNOST Anđele Đuričić! Ono što je uradila noćas sve je zgrozilo

 

 

Upravo to je uradila i noćas, nakon gostovanja u Amidži šou, kada je legla da spava sa scenskom šminkom, veštačkim trepavicama i frizurom, a komentari koji se mogu pročitati na ovu temu su veoma surovi i direktni.

"Helga zaboravila na kupanje. Sad spava i sa šminkom, neokupana tri dana. Blam!", "Skini šminku pre spavanja, f*fice!", "Aljkavuša", "Pakao! Za par meseci kad izađe odavde svi će je pitati šta joj je sa licem, jer će joj propasti koža od spavanja i šminke!", samo su neki od komentara koji se nižu ispod njenih snimaka.

"JEFTINA GLUMA, PATETIKA" Ermina Pašović oplela po Ani Ćurčić, pa je JAVNO PONIZILA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading