SAZNALA POL DETETA! Tara Simov otkrila da li čeka dečaka ili devojčicu, OD SREĆE SKOČILA DEČKU U NARUČJE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka "Hajp televizije" zajedno sa svojim kolegama probušila je balon kako bi otkrili pol deteta, a radosne vesti saopštila je na svom Instagram nalogu.

Kada je ugledala roze balone, Tara je istog momenta skočila od sreće i poletela dečku u zagrljaj. Emotivan video oduševio je brojne patioce, a čestitke ljudi iz sveta šoubiznisa i fanova ne prestaju da pljušte.

Podsetimo, Tara je nedavno otvorila dušu i ispričala da je prišla kroz veoma stresan period budući da je sam početak trudnoće bio veoma rizičan.

– Četiri meseca smo se borili da beba ostane zdrava jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija. Međutim, zvanično je sve u redu! Našoj bebi ću ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu.Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce u prethodnom periodu, najsrećnija sam što si baš TI taj! Za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja – poručila je Simova.

U videu ispod pogledajte kako je izgledao ovaj emotivni trenutak:

"NEĆU JOJ DATI DA IDE KOD ZVEZDANA" Oglasio se bivši muž zadrugarke, odlučan je da osvoji Anu Ćurčić: SPREMAN SAM NA SVE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading