Prvo oglašavane Nenada Aleksića Ša nakon napuštanja Zadruge Dohvatio se telefona pa poslao JAKU PORUKU
Foto: Printscreen/instagram

Nenad Aleksić Ša izbačen je iz rijalitija Zadruga, pošto je izgubio u duelu sa Zvezdanom Slavnićem. Reper je odmah dohvatio telefon u ruke i oglasio se na društvenoj mreži Instagram, gde je poručio da uživa na slobodi.

On je objavio video iz kola, a potom i iz svog doma.

"Miris slobode! Nigde nije kao kod kuće", napisao je Ša, koji je očito jedva dočekao da napusti Šimanovce.

Prvo oglašavane Nenada Aleksića Ša nakon napuštanja Zadruge Dohvatio se telefona pa poslao JAKU PORUKU

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, njega je u studuju dočekao otac, a Ša je po napuštanju Bele kuće prokomentarisao odnos Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić.

- Jedno drugo baš vole, ali mislim da su došli do kraja puta. Zvezdan je zbunjen, mnogo je prošao, ovo je light varijanta. Mislim da su došli do kraja puta, ali ostala je još pet meseci - rekao je reper.

- Šta se dešava sa Anđelom? - pitala je voditeljka.

- Ona se povukla, ona pita s vremena na vreme šta se dešava sa njim. Mislim da je samo povređena devojka. Mislim da Zvezdan i Anđela neće biti zajedno. Ako se Ana i Zvezdan ohlade, mislim da se Ana ne vraća tom odnosu, ni Zvezdan, to je moje mišljenje, ali pet meseci je do kraja. Oni i da se vrate, uvek će biti prebacivanje, javna prevare, ajde da je u četiri zida i da nema težinu. Opet će biti osuda naroda. Mislim da će biti jako dobri prijatelji - pričao je Ša.

Inače, Ša je prethodne sezone prevario svoju suprugu sa Tarom Simov. Isto tako, i Zvezdan Slavnić je u Zadruzi 6 prevario Anu Ćurčić, nevenčanu suprugu s kojom je bio 15 godina.

Maja Marinković otvoreno o odnosima Zadrugara: Njega nije mogla da izostavi "JA NJEGA VOLIM" (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading