TREBA MU DRUGA ŽRTVA Đedović uporedio Anđelu i Zvezdana sa Kristijanom i Kristinom, a onda su oni REKLI OVO
Foto: Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić je u svom novom izdanju emisije "Amidži šou" ugostio bivše zadrugare Kristijana Golubovića i Kristinu Spalević, pevačicu Indi Aradinović, voditelja Marka Đedovića, kao i pevačicu Marinu Visković.

- Ovde je poenta da ona predstavi da taj njihov odnos nije počeo tada kada su oni nama predstavili, nego mnogo ranije. Tipa sa tim brojem tri, kao troje dece i sa Bungišom, znači nisu bili iskreni od samog starta. Na primer, kada je bilo sa Kristijanom i Kristinom, meni je Kristijan rekao, a kada je sutradan prušten klip, Kristina je počela da vrda. Ja ga pogledam, on mi klimne glavom i ja ustanem i kažem da su imali to i to, tu i tu i tada i tada i kažem da mi je Kristijan rekao - rekao je Đedović.

 

 

- Kad dođeš pred sudiju i ako ne priznaš delo, dobiješ veću kaznu, pogotovo kada imaju kameru, gde ja izvirujem iz one garaže, trese se sto sat vremena, pa nismo kucali orahe - rekao je Kristijan.

- Ovde sada imamo priču kako su iskreni i odmah su rekli. Ja je pitam tri puta zaredom: "To je bilo pre nego što ste priznali", a ona kaže da - dodao je Đedović.

 

 

- Hoće li ostati Zvezdan i Anđela - pitao je voditelj.

- Ma ne, tu će se mešati ona, Anđela i Ana - rekao je Đedović.

- Nema šanse. Jedino ako izađe Ana iz te priče, onda mu treba druga žrtva - rekla je Kristina.

Komentari (0)

Loading