OGLASILA SE ANĐELINA PODRŠKA Nakon niza skandala i javne prevare, napokon su progovorili (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić, poslednjih meseci, od kako je uplovila u ljubavnu romansu sa 22 godine starijim muškarcem, koji je pritom i zauzet, postala je glavna tema svih domaćih medija.

Prethodne sezone, kada je publika imala prvi ut da je upozna, važila je za smernu, kulturnu, moralnu i vaspitanu devojku, dok ove godine, zbog svoje ljubavi prema Slavniću, stavljena je na stub srama.

Njena porodica i bliski prijatelji, na sve načine pokušavaju da se sakriju, mesecima ne daju nikakve izjave, a spekulacije i nagađanja su svakim danom sve veća.

Na njenom zvaničnom Instagram profilu, koji vode pretpostavlja se njeni najbliži ljudi, možda članovi porodice, prijatelji ili slično, pojavio se stori sa tekstom koji su mnogi protumačili kao podršku njenih najmilijih.

OGLASILA SE ANĐELINA PODRŠKA Nakon niza skandala i javne prevare, napokon su progovorili (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Glavna tema, ne od jutra do mraka, več od jutra do jutra! Devojka spava, a više klipova o njoj nego o ostalima dok su budni i aktivni. Inače, rado menjamjo "ulogu žrtve" i dugo spavanje za onu staru Anđelu koja je sama svoj gazda, pošto se čak pet meseci pre kraja priča o pobedniku - glasilo je u poruci.

ANĐELIN OTAC SPREMAN DA IZVEDE ĆERKU IZ ZADRUGE Želi da je spasi i odvede u Ostrog da okaje grehe

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading