SAMO JE POSMATRA Zvezdanova bivša ovim potezom uništila Anđelu
Foto: Printscreen

Otkako je ušla u vezu sa Zvezdanom SlavnićemAnđela Đuričić je na stupu srama. Sinoć se našla u nezavidnoj situaciji, kada su zadrugari saznali da je imala intimne odnose sa Slavnićem i to usred bela dana, dok je trajala emisije uživo na programu televizije Pink.

Ipak, i ona je doprinela osudi zbog svojih oprečnih komentara, jer je prvo tvrdila da nije rasturila brak jer Zvezdan ne nosi burmu, te da mu ona nije ljubavnica nego zvanična devojka. Potom je ipak priznala da ne može opravdati svoje postupke, te da je ispala najgora. Osim toga, ona je komentarisala i da joj papir ne znači ništa, već da veruje u vanbračnu zajednicu, a samo nekoliko sati nakon toga izjavila je da želi da se uda za Slavnića.

SAMO JE POSMATRA Zvezdanova bivša ovim potezom uništila Anđelu

 

 

Baš ovu kompilaciju njenih oprečnih izjava podelila je na svom Instagram profilu Zvezdanova bivša nevenčana supruga Ana, koja se očigledno sjajno zabavila slušajući Anđeline komentare.

MAJA JE TRUDNA? Marinkovićeva rekla Caru da misli da je u drugom stanju, pa se dosetila Jeleninih reči

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Duška

19.01.2023 22:38

Draga gospođo,šta ti imaš sa Anđelom?Nije ona živela sa tobom nrgo Zvezdan.On je taj koi je tebe izdao,on je znao koga ima kući,Anđela je slobodna devojka i nije dužna da čuva i da va spitava nikog a kamo li čoveka koji može otac da joj bude.Vašodnos je vaša stvar,ne krivite nikog trećeg,preispitajte se,greška je u vama.

Rajko

20.01.2023 11:53

@Duška - Ana nisi imala vremena da mu dijete podaris.sta hoces.neka Andjela ga obraduje.

Sara

20.01.2023 05:59

Ana znam da ste povredjeni jer Vam je ponasanje pakosno i to ne prema coveku koji Vas je izdao - naprotiv , non stop se rugate Andjeli koja je mogla biti bilo koja zena ili devojka ... ne znam da li ste razmislili ali bilo bi Vam puno bolje da prestanete da" igrate rijalitija" napolju i da sacuvate makar malo dostojanstva o kome pricate ... znam da je tesko ali ako pokusate mozda ipak uspete . Zvezdan je Vasa " adresa" .

Goga

20.01.2023 19:35

Ana, malo vise dostojanstva ti ne bi skodilo. Delujes damski, onda to i dokazi.

Ceca

22.01.2023 10:52

@Goga - Ana za koga se ti boriš? Niko ti nije ni do kolena pa čak i taj Zvezdan. Neverujem da je prema tebi bio bolji ovo ophođenje mucanje i sve ostalo je bljaaakk....