PORODICA PODNELA TUŽBU Drama u spoljnom svetu oko Marinkovića i tragičnog slučaja
Foto: Printscreen

Netrpeljivost između Ivana Marinkovića i Miljana Vračevića svakog dana je sve veća, a u celu priču se umešao i Filip Car koji je stao na Vračevićevu stranu i optužio Marinkovića da je zaljubljen u Aleksandru Nikolić.

Vračević i Car sedeli su u dvorištu Bele kuće i tom prilikom poveli razgovor o Ivanovom ocu, iznevši niz tvrdnji koje su do sada javnosti bile nepoznate, a usputno su i potkačili svog rivala. 

- Ponovo šerujemo video koji je već predat Ivanovom pravnom zastupniku, kao još mnogo video zapisa na kojima iznosi pretnje. Međutim, nismo reagovali dok nije izgovoreno ovako nešto. Ivanov otac, Velimir Marinković, je poginuo na ratištu u Slavoniji 1991. kao dobrovoljac. I dan danas se vodi kao nestalo lice i njegovi posmrtni ostaci nisu pronađeni. Bilo kakvo skrnavljenje i pominjanje imena heroja iz prljavih usta mrzitelja Miljana Vračevića više nećemo dozvoliti. Za sve izrečeno će odgovarati na sudu i platiti za pretrpljen bol porodici, pre svega Ivanu i njegovoj sestri. Ne dirajte u rane koje celoga života bole! Hvala na ogromnoj podršci ljudi! - glasila je objava na Ivanovom profilu. 

KUĆE JOŠ NEMA Milica Kemez očajna, i dalje nije dobila svoju nagradu?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

12.01.2023 11:59

Otac mu je heroj a on govno koje ni vojsku nije služilo