TEKTONSKE PROMENE U ZADRUZI Zbog Milanovog odlaska se ukida ova emisija?
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Vest da voditelj Milan Milošević prekida saradnju sa Pink televizijom odjeknula je danas kao bomba u domaćim medijima. Ovu informaciju je potvrdio i Milan javnim saopštenjem na svom Instagram profilu. 

- Sa televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta isključivo mojom odlukom. Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije sa kojom sam godinama do juče radio i vlasnike iste, jer da meni nisu bili dobri, ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način - napisao je Milan Milošević.

TEKTONSKE PROMENE U ZADRUZI Zbog Milanovog odlaska se ukida ova emisija?

Foto: ATA Images

 

Ova vest je razočarala fanove rijalitija koji su navikli na Milanove emisije, ali i na njegov humor. S obzirom na to da se godinama ponedeljkom emituje emisija "Pretres sa Milanom Miloševićem", sa njegovim odlaskom će se ovo promeniti.

Ostaje nam da sačekamo da se oglasi Veliki šef i da saopšti kakvu je odluku doneo povodom Milanovog otkaza. Produkcija će se verovatno uskoro oglasiti i otkriti šta će se o dešavati u "Zadruzi" nakon njegovog odlaska.

NE MOŽE VIŠE DA GA TRPI Brendon progovorio zadrugarima o estetskim operacijama, a onda je došao Marko Smiljić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading