NAJLAKŠE JE NAPRAVITI DETE Đedović bez dlake na jeziku o Anđelinoj izjavi da bi rodila Zvezdanu dete
Printsc Pink

Dešavanja u ovoj, šestoj sezoni rijalitija "Zadruga", definitivno pomeraju sve granice intresovanja publike za njima.

Kako su dešavanja u poslednjih nekoliko dana u Beloj kući pred usijanje, oglasio se njihov, kako zadrugari to vole da kažu, "strahom i trepetom", Marko Đedović, koji je prečešljao sve teme.

NAJLAKŠE JE NAPRAVITI DETE Đedović bez dlake na jeziku o Anđelinoj izjavi da bi rodila Zvezdanu dete

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Na samom početku, jedna od intrigantnijih tema jeste zapravo veza Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić. Podsetimo, on je posle 15 godina života u vanbračnoj zajednici sa Anom, odlučio da to preseče zbog pojavljivanja emocija prema gorepomenutoj zadrugarki.

Kako je to bila jedna od tema tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", Anđela je otkrila da da je on čovek koji može da je vodi kroz život, a ona da ga prati i da misli da bi on bio muškarac kome bi ona rodila decu. Ovim povodom, pitali smo Marka da nam prokomentariše ovu temu, na šta je on imao da kaže.

NAJLAKŠE JE NAPRAVITI DETE Đedović bez dlake na jeziku o Anđelinoj izjavi da bi rodila Zvezdanu dete

 

 

- Pa ako je u rijalitiju podržavam (smeh). Šalim se. Pa vidi, dete je ozbiljna stvar, nije to baš sad hoću dete i ajde. Od čega da živi dete, kako vaspitati, kako priuštiti kvalitet života dostojan jednog deteta, nije to baš jednostavno. Kao neko ko je magistrirao na fakultetu za takve stvari, mogu reći da je to jako ozbiljna stvar. Najlakše je napraviti dete i ajdeeee šorom šajke, pa onda deca prostitutke, delikventi i sl. Mislim da je prerano za takvu priču. Ljudi danas prave decu i žene rađaju, misleći da će tako nekoga zadržati i onda kad vide da to nije garant opstanka jednog odnosa zanemare decu. Takve bih hemijski kastrirao i oterao da višak testosterona i naboja leče društveno korisnim radom, npr. da skidaju zlatice sa krompira u Padinskoj Skeli. Ali, ako se ispostavi da je to ljubav dostojna da se iz nje izrodi dete, apsolutno ću podržati - rekao je Marko.

U nastavku razgovora sa Markom, dotakli smo se i raspada dinastije "Kulićašiana", ili ti to što Marija Kulić neće ni da čuje da Miljana Kulić, ako se uda za Zolu, promeni prezime.

NAJLAKŠE JE NAPRAVITI DETE Đedović bez dlake na jeziku o Anđelinoj izjavi da bi rodila Zvezdanu dete

Printscreen

 

- Gospode bože, pa što nije rađala do muškog deteta pa ne bi menjalo prezime. (mada i danas je to upitno dal bi promenio prezime hahaahahahah). Ponovo se šalim. Pa mislim, ima Miljana zakonsko pravo da zadrži svoje i doda Čolić prezime baš kao Zdravko da se preziva šta fali, kako Milja nekad reče. Ma Marija ne želi to, misli da bi Miljana kao realno najveća rijaliti zvezda na ovim prostorima izgubila autentičnost time. Samo je to razlog, jer da je nešto drugo razlog i da ima takav stav ne bi ni ona svoje menjala. Radi se o novcu i rijalitiju i zvezdoći, nema to veze sa slaganjem slova u prezimenu - istakao je Đedović.

- Maja laže. Bila bi ona odmah sa Janjušem, nego se plaši da ne ispadne jadnica ako je on odbije pa priča tu priču. Šta se desilo??? Abortirala??? Pa i žene u brakovima sa decom abortiraju kada ne žele dete. Nju je to zabolelo zato što je želela dete sa Janjušem, što samo govori o količini ljubavi koju oseća prema njemu. Tako da laže - zaključio je Marko.

VIDIM DA SE ZALJUBILA Slovenka Nikolić slomljena celom situacijom ne zna kome da veruje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading