KONTAKTIRAO JE PREKO DEJT APLIKACIJE Ovo su novi detalji veze Dejana Dragojevića i voditeljke
Printscreen

Tamara Galijano i pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević već nekoliko dana uživaju u ljubavi, što je i sama voditeljka priznala.

Njihova ljubavna priča šokirala je mnoge, a kako mediji saznaju, upoznali su se na jednom modnom događaju.

KONTAKTIRAO JE PREKO DEJT APLIKACIJE Ovo su novi detalji veze Dejana Dragojevića i voditeljke

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tamara i Dejan upoznali su se tako što je ona intervjuisala Dragojevića. Nakon što joj je uputio brojne komplimente na račun njenog fizičkog izgleda, on je na sve načine pokušavao da stupi u kontakt s njom, pa je odmah počeo da se raspituje za nju kod nekih svojih prijatelja. Ubrzo je pronašao njen profil na Instagramu i Tinderu, gde joj je i pisao. Tamara mu je ubrzo odgovorila, jer se i on njoj svideo. Pozvao ju je na ručak, što je ona prihvatila. Uživali su zajedno u priči, a na kraju su se i poljubili i zvanično otpočeli svoju vezu. Nisu se ni trudili da se sakriju, iako je tu bilo puno ljudi. Bukvalno su odlepili jedno za drugim na prvi pogled - priča izvor za Kurir, a onda nastavlja:

KONTAKTIRAO JE PREKO DEJT APLIKACIJE Ovo su novi detalji veze Dejana Dragojevića i voditeljke

Foto: Printscreen/instagram

 

- Više puta joj je rekao da seksepilniju ženu od nje nije video u životu i da se posebno pali na njene noge, koje su mu poseban fetiš. Oni su se već dogovorili i da zajedno odu na svoje prvo putovanje, pa će tako uživati u Crnoj Gori za doček Nove godine - završava izvor.

 Tamara Galijano bila je misteriozna.

- Ne bih za sada ništa o tome. Uživamo, to je sve što ću reći. Čućete sve novosti uskoro - poručila nam je atraktivna voditeljka.

Podsetimo, Tamara je bila poznata i pre ljubavne priče s pobednikom "Zadruge 5". Javnost je pamti po sukobu sa ocem Maje Marinković Takijem.

Do sukoba je došlo kada je Taki Marinković rešio da tuži voditeljku, jer je na specifičan način komentarisala ponašanje njegove naslednice i novopečenog zeta Bilala Brajlovića. Takija je to duboko povredilo, budući da je shvatio kao insinuaciju da je bio intiman s ćerkom, zbog čega je rešio da podnese tužbu. Marinković se nakon javnog prepucavanja sreo s voditeljkom tokom gostovanja na jednoj televiziji, gde je demonstrativno napustio studio kada ju je ugledao, ali naposletku, ipak su uspeli da smire strasti i da pronađu zajednički jezik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading