DOŽIVLJAVA NAPADE Sve saznalo, Dejan Dragojević upao u depresiju
Foto: Youtube/Printscreen

Ljubavni brodolomi Dejana Dragojevića dešavaju se kroz dve sezone popularnog rijaliti programa "Zadruga", a njegova bivša žena Dalila, i devojka Aleksandra Nikolić, prevarile su ga sa istim muškarcem, Filipom Carom.

Pevačica Maja Nikolić otkrila je da se čula sa pobednikom "Zadruge 5" i otkrila da se bori sa anksioznošću i depresijom.

Printscreen

 

- Meni je mnogo krivo zbog svega što se izdešavalo između Dejana i Aleksandre, ali i dalje razmišljam da li je to deo neke njihove igre. Ne mogu da verujem da je sve istina, a opet da budem iskrena, ne izgleda mi kao igra. Zvala sam Dejana da vidim kako je, nije mu svejedno. Hvala Bogu da je porodica uz njega, prvenstveno mislim na mama Bilju i brata Davida. Dve izdaje za godinu dana, pa taj čovek nema sreće. Ne zna da izabere devojku za sebe, bira baš pogrešan profil - rekla je Maja za Svet.

Foto: Massnori Josida

 

Maja Nikolić otkrila je da je pozvala Dejana na ručak, kako bi pokušala da ga digne iz stanja u koje je upao.

-On i dalje ima traume nakon svega što mu se izdešavalo, ima napade aksioznosti, hvata ga i depresija, sigurno mu nije lako. On još nije prevazišao dramu sa Dalilom, a sada doživi da ga još neko povredi i izda zarad honorara i kadra. Pa Car će je šutnuti čim bude spavao sa njom - objasnila je Nikolićeva.

OBRATIO SE SVOJIM FANOVIMA Maja bi plakala kao kiša da zna šta Bilal radi

Komentari (0)

Loading