IZGLEDA NIKAD BOLJE Dejan Dragojević pokazao čime raspolaže, žene poludele na društvenim mrežama
Foto: Printscreen Instagram

Dejan Dragojević rešio je da život promeni iz korena! Posle raskida sa Aleksandrom Nikolić, koja ga je javno prevarila sa Filipom Carem u "Zadruzi 6", on je odlučio da se posveti treninzima.Još ranije je skinuo suvišne kilograme i počeo da trenira, a reklo bi se da sada intezivni radi na tome Posle pobede u poslednjoj sezoni rijalitija Zadruga, on se vratio u svoj dom u Veterniku kod brata Davida i majke Biljane i uz bratovu pomoć doveo je fizicki izgled do savršenstva.

Dok je bio u braku sa bivšom suprugom Dalilom, Dragojević je imao veliku bradu dugu kosu i mnogo kilograma viška. Kako su zajedno bili učesnici rijalitija njegova supruga ga je javno prevarila (takođe sa Filipom Carem) što je Dejana dovelo do niza nervnih slomova i samim tim za kratko vreme je izgubio mnogo kilograma, pa je čak i kosa krenula da mu opada.

 

Nakon pobede i izlaska iz riajlitja Dragojević je krenuo u svoju ličnu transformaciju.

 

PORODICA PONOVO NA OKUPU Miljana i Zola otišli da se igraju sa Zeljkom, Bebica otišao u zaborav

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jelena

16.12.2022 17:20

Bravo deki svaka ti čast uživaj u slobodi nemoj da se predaješ samo napred idi podignute glave nedozvoli da bilo ko upire prsgom u tebe slobodan si drčko uživaj i budi srećan