"BILA JE TU ZA MENE KAD MI JE BILO NAJTEŽE" Kija Kockar raznežila emotivnom porukom: ONA ME NIKAD NIJE OSTAVILA NA CEDILU
Printscreen

Kija Kockar neretko ističe da joj podrška majke Nadice mnogo znači, a sada je emotivnom rođendanskom porukom koju je posvetila mami to i potvrdila.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Srećan rođendan mojoj mami. Ženi koja je uvek bila tu za mene kad mi je bilo najteže. Ženi kojoj sam uvek bila na prvom mestu u trenucima kad je bilo najpotrebnije. Ženi koja je uvek verovala u mene i kad je život postao stvarno život. Bila je uz mene jer nikog sem nje nemam. Ženi koja me nikad nije ostavila na cedilu. Želim da ovaj rođendan proslavi onako kako zaslužuje, naravno uz svoje najbliže i najvoljenije. Želim da ti se sve želje ostvare i da do kraja života budem uz tebe kao što si ti uz mene - napisala je Kija uz emotikon srca.

VAPAJ MILJANE KULIĆ Grca u suzama, a Zola joj odbrusio: Mene niko ne razume

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Neko iz mase

15.12.2022 21:07

Srecan rodjendan divnoj i hrabroj majki koja nije samo Kristinina mama vec mnoge siromasne dece o kojoj je brinula g-dja Nadica!Zena velikog srca koja je bezuslz volela i voli ,vredna poštovanja!❤️

Mejra

15.12.2022 21:52

Sretan rodjendan Nadici zuba i zdrava bila!Ljubi nasu Kiki!Lijep pozdrav iz Bosne!

Beko iz kase

15.12.2022 23:21

Čestita mami rodjendan, a nije ni otišla kući da joj odnese poklon ili bar da je izvede na večeru da proslave, pih, kakva je to kćerka ?

Beko iz kase

15.12.2022 23:24

Naravno da je bila uz nju, kad je trebalo iz Laze vaditi i moliti Slobodana da porekne sve i ne podiže tužbu i to joj je hvala, kćerka neće ni da je poseti, već šalje poruku preko mreže, pih.