ALEKS ME BAŠ RAZOČARALA Maja Nikolić u neverici povodom trenutnih dešavanja u Zadruzi: Ona je laka roba
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Ogromna prašina podigla se oko zbližavanja Aleksandre Nikolić sa bivšim dečkom Filipom Carem u Beloj kući, kao i oko javnog raskida Dejana Dragojevića sa njom. O ovoj temi bruji celo imanje, a svi čekaju da vide naredne korake aktera ove priče. Sada se povodom ove goruće teme u Zadruzi 6 oglasila pevačica Maja Nikolić, koja nije štedela Aleksandru i Cara, dok je s druge strane podržala Dejanovu odluku.

Naime, pevačica ističe da je Aleks pokazala svoje pravo lice, kao i da ne može da pobegne od svoje prirode, a ne krije ni da joj je žao Dragojevića u celoj priči.

ALEKS ME BAŠ RAZOČARALA Maja Nikolić u neverici povodom trenutnih dešavanja u Zadruzi: Ona je laka roba

Foto: Massnori Josida

 

- U šoku sam! Sramota velika i Aleks me je baš, baš razočarala! Niti je igrač, niti ume da igra rijaliti i pritom nije ni svesna da će Car da je šutne, čim bude spavala sa njim! Izdala je Dejana, a pravi se naivna. Oduvek sam govorila da je Aleks glupa što je i dokazala sada! Pokazala je svoju pravu prirodu i ne može ona da se promeni. Ipak su tačne sve priče za Bujanovac. Ovo je pravo lice Aleks! A pritom pouzdano znam šta su joj sve govorili i ona je nastavila po svome. To je njena priroda, jače je od nje - rekla je Maja i dodala:

NE MOGU DA JE SMIRE Aleksandra stala na put Miličinoj sreći sa Carem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
rade

05.12.2022 09:47

aleks je yeljna ljubavi ko i svaka devojka dejan je manipulisao hte je yamenu ya dalilu li pod uslovom pare odvoojeno yivot odvojen bey obaveye i dece pa cekaj gde tu aleks gresi majo volim te ali ovo nisi lepo rekla