UTEHU TRAŽILA U HRANI Isplivala fotka Aleksandre Subotić sa 20 kilograma viška (FOTO)
Printscreen

Iako je svi znaju kao zgodnu i vitku ženu sa velikim oblinama, starleta Aleksandra Subotić priznala je da nije uvek izgledala tako.

Ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je pokazala kako je izgledala kada je imala čak 90 kilograma.

Foto: Printscreen/instagram

 

Tokom boravka u rijalitiju njen otac ju je često nazivao "mečkom Božanom", zbog čega je Aleksandra često plakala, a onda je rešila i da skine višak kilograma.

Sada, kada je zadovoljna svojim izgledom, otkrila je svojim pratiocima kako je svoju liniju dovela do savršensta, kao i ko joj je u tome pomogao.

- Verovali vi ili ne, ali i ova devojka sa leve i ova devojka sa desne strane su ista devojka - to sam ja. Ja sam zaštitno lice i osoba sa jednim od najboljih rezultata na programu uz pomoć kojeg sam svoju liniju dovela do savršenstva. I ako sam ceo svoj život bila mršavica, nažalost kao i većina ljudi u svom životu sam upala u jednu fazu u kojoj sam se za manje od šest meseci ugojila preko 20 kilograma (sa 62,63 do čak 90). Bila sam tužna i nesrećna i utehu sam pronašla u hrani. U tim momentima hrana me je smirivala, ali sam istovremeno upadala u još veću depresiju jer u tim momentima, sem što sam bila nezadovoljna svojim životom, postala sam nezadovoljna i svojim izgledom i to je počelo da utiče na moje mentalno i fizičko zdravlje. Na tom putu mog razdora i propadanja u jednom momentu se pojavila moja mama, koja mi je bila najveća podrška - napisala je Subotićeva uz fotografiju i tao ohrabrila sve devojke da rade na svom izgledu.

TI HOĆEŠ PROBLEM, TEBE TO RADI Zola pokušao da se otarasi Anite, ona ne odustaje

Komentari (0)

Loading