ISPLIVALI DETALJI IVANOVE POSETE KULIĆIMA Marinković pred ulazak u Zadrugu hteo da vidi malog Željka
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković uveliko se nalazi u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" zajedno sa Miljanom i Marijom Kulić, a gledaoci svakodnevno imaju prilike da čuju nove detalje iz spoljašnjeg sveta, a tiču se Ivanovog odnosa prema malom Željku.

Marinković je pred ulazak u šestu sezonu gostovao u emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić.

ISPLIVALI DETALJI IVANOVE POSETE KULIĆIMA Marinković pred ulazak u Zadrugu hteo da vidi malog Željka

Printscreen

 

On je tada otkrio detalje njegovog odlaska u Niš, a kako je i sam rekao sa Miljanom nikako nije mogao da nađe zajednički jezik.

Tom prilikom, on je izneo detalje njegove posete Kulićima, kako bi video svog sina, a kako je i sam napomenuo, od trenutka kada je napustio njihovu kuću nastalo je - ludilo!

- Miljana je jako nesrećna devojka, žena, to se vidi i po njenim vezama, vidite kakve su joj veze - počeo je Marinković:

- Sa njom je mnogo teško, ona ima taj kompulsivni poremećaj, i ja stvarno ne mogu da kažem da sam je ikad voleo, bio zaljubljen i uopšte gledao na taj način - objasnio je Ivan.

Marinković je do detalja objasnio zašto je on u Željkovoj krštenici upisan kao NN i zašto nije viđao svog sina, o čemu se sada vode poliemike u Beloj kući.

- Marija i Siniša su bili okej, ali Miljana... - pričao je Ivan.

NE PRESTAJE DA PEVA Filip nastavio sa šifrovanim porukama, a sada je na redu ova zadrugarka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading