SVE SE SAZNALO Super Cveta otkrila detalje raskida Elene Kitić i Frana
Foto: Youtube/Printscreen

O raskidu Elene Kitić i Frana Pujasa dosta se spekulisalo, kao i da je sam razlog bio pevačicino neverstvo za vreme njegovog boravka u rijalitiju.

Međutim, kako mediji prenose, sada se pojavio snimak u kojem je najbolja drugarica Elene Kitić, Cveta, koja trenutno boravi u "Zadruzi", ispričala do tančina i opisala drugaričinu prevaru Pujasa.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Cveta navodno u snimku kaže da je to jedan od razloga zbog kojih su njih dve prekinule dugogodišnje prijateljstvo i objasnila kako je u noći kada je Fran napuštao "Zadrugu" Elena njegove stvari prebacila u stan u Zemunu koji iznajmila tog dana.

- Zvala me je dok sam bila u studiju i čekala Frana kada je ispao i rekla da ga vozim u neki stan u Zemunu i da su mu tamo stvari. Jako sam pobesnela i rekla joj da ću Frana pozvati kod sebe jer je prvenstveno i njen prijatelj (Cvetin). Rekla mi je da je Ćira (sluga) preneo njegove stvari u neki stan i da će joj dati lokaciju. Rekla sam joj da je g**no, na šta je ona rekla kao: "Šta kog đavola i izlazi iz "Zadruge"". Sve mi je to logično jer se smuvala sa mojim drugom bivšim s kojim sam je ja upoznala na žurki 6. maja. Taj moj bivši drug je j**ao sve naše drugarice i ona je sad kao s njim. Užas - govorila je Cveta u snimku, tvrdi "Pink".

Printscreen

 

Pre tog momka u medijima se spekulisalo da je Elena Frana varala i sa Vojažom, te da su kada se to pomenulo prekinuli saradnju za duet, ali da su se kasnije pomirili i napravili neku pesmu. Za Kitićevu se spekulisalo da je imala udela i u razvodu Raste i Ane Nikolić, tako da je očigledno da je slaba na repere.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Filip Car kometarisao Maju Marinković, pa se dotakao i Bilala

Komentari (0)

Loading