NA METI NAPADA Aleksandra Subotić obrnula par hiljada evra za 3 dana (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Subotić pronašla je novi način da zaradi novac, i to prodajom odeće koju više ne nosi.

Aleksandra je pre tri dana otvorila novi Instagram nalog na kom je izložila 15-ak haljina, jakni, trenerki i pari obuće, pri čemu se, u zavisnosti od komada, cene kreću od nekoliko desetina do nekoliko stotina evra, a kako ih je u rekordnom roku rasprodala da se zaključiti da je za kratko vreme zaradila par hiljada evra.

Foto: Printscreen/instagram

 

Subotićeva je obavestila pratioce da su svi artikli spakovani i spremni za slanje, kao i da je pripremila još mnogo toga za prodaju, ali se ubrzo našla na meti kritika onih koji su joj zamerili što, poput velikog broja javnih ličnosti, ne pokloni odeću u humanitarne svrhe.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Stvari poklanjam kada i kome ja to želim i kome verujem da će umeti to da ceni. Do sada sam svima sve davala, hranila, izvodila, plaćala, ali ne želim više i imam pravo, što ne znači da neću poklanjati. Hoću, ali kada ja to osetim - objasnila je jutjuberka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sa druge strane, Aleksandri su zamerili i to što po nepristupačnim cenama prodaje odeću koju je dobila na poklon u svrhu marketinga.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja je nisam kupila, ali je nisam ni dobila na poklon. Svaku stvar koju sam dobila u kompenzaciju, ja sam morala i da "odradim", da je slikam i da joj se posvetim. Tako da ko ne ceni sebe, ne cene ga ni drugi. Sve što imam je zahvaljujući meni i mom radu. Ja to poštujem, tako da je cena u skladu sa tim - obrazložila je Subotićeva.

ŠOK Verenica Ivana Marinkovića poslala tajnu poruku preko voditelja: Prenesi mu da ga se odričem!

Komentari (0)

Loading