OGLASIO SE JANJUŠ Bivši zadrugar nije mogao, a da ne prokomentariše veridbu Maje i Bilala, ovo poručio porodicama
Printscreen

Bivši zadrugar i velika ljubav Maje Marinković, Marko Janjušević Janjuš nije mogao da ostane imun na vesti da će se Marinkovićeva udati u "Zadruzi 6", za svog momka Bilala Brajlovića.

Naime, kako je u toku sinoćne žurke, Bilal zaprosio Maju i tom prilikom joj stavio do znanja da mu ona nije ni zadatak, a ni igra, što nju muči danima, u toku današnjeg dana Veliki šef ih je obavestio o tome da će se svadba odviti 13. novembra, a mladenci su tom prilikom odabrali kumove, porodicu i sve ostale uloge.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ovom prilikom, ispod video klipa na kom je Veliki šef saopštio tačan datum svadbe, Janjuš je ostavio komentar, koji nije mogao da prođe nezapaženo.

Printscreen

 

- Nek je sa srećom, da traje dugo, tj. večno...Porodici Marinković čestitam zeta kao i porodici Brajlović jednu divnu, prirodnu i što je najbitnije normalnu snajku...Srećno veselje - napisao je Janjuš uz emotikon srca.

Podsetimo, ljubav Maje i Janjuša negde je obeležila "Zadrugu", a kako i ona sam ističe da je to bila velika ljubav, ostaje nam samo da vidimo da li je ovaj komentar bio čista ironija ili prava podrška.

NE ODVAJAJU SE NI MINUT Sanja Grujić i Marko Stefanović se nisu razdvojili od jutros, a ona je na sedmom nebu zbog ovog njegovog gesta

Komentari (1)

Loading
Maaaa

03.11.2022 08:26

Neeeee,nije bio ironičan i sarkastičan! Ahahaha, ahahaha, marinkovicka je stvarnooo normalna i prirodnaaaaa, ahahaha.