HIT! Dejan Dragojević video Filipa Cara na TV-u, pa se odmah oglasio (FOTO)
Pink printskrin

Filip Car je gostovao u emisiji, a Dejan Dragojević je sve ispratio i odmah odreagovao na društvenim mrežama.

Bivši učesnik Zadruge, Filip Car, čije se ime gotovo svakodnevno spominje u šestoj sezoni, a pojedine bi veoma obradovalo i da ga vide na vratima, otkrio je da nije tačno da staje na ludi kamen, u šta su mnogi posumnjali zbog toga što je kupovao nakit. 

HIT! Dejan Dragojević video Filipa Cara na TV-u, pa se odmah oglasio (FOTO)

Pink printskrin

 

- Svi me nešto pitaju, možda jeste ispalo tako, ali lančić sam kupio nećaku, pa mi su mi zapala za oko i dva prstena. Rešio sam da obradujem i sestru i majku, tako da sam njima namenio te poklone, nije onako kako je ispalo - objasnio je Filip koji priznaje da mu nije drago što ga bivša devojka Maja Marinković redovno spominje. 

- Nije mi drago kada me često spominje. Kada bilo ko kaže nešto, bilo dobro ili loše, nije mi to lepo. Razumem Bilala, mlad je dečko, ne znam koliko će mu poći za rukom to sve sa Majom, želim im puno sreće, trebaće im - poručio je, pa priznao da nema nikakav kontakt s Dalilom Dragojević i ne želi da ima, a nedavnu priču o navodnim porukama i pozivima nije želeo da komentariše. Osim toga, progovorio je i o učešću svog najboljeg prijatelja Zole u Zadruzi 6.

 Njegovo izlaganje pažljivo je ispratio i Dejan Dragojević, pobednik Zadruge 5 i njegov nekadašnji najveći suparnik i neprijatelj, koji je nedavno otkrio da se uskoro zvanično razvodi od Dalile. 

HIT! Dejan Dragojević video Filipa Cara na TV-u, pa se odmah oglasio (FOTO)

Pink printskrin

 

"Zet u kući", napisao je Dejan uz sliku onoga što gleda, a uz to je objavio i prikladnu pesmu...

TRAŽILA MU DA SE SKINE Valntina ščepala Zolu, MIljana će poludeti kada sazna

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading